İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Isı Kart Arızası Ve Servis

03 Mayıs 2024 19:25

İzmir-Tire ilçesinde oturuyorum. Elektrik kaynaklı bir sorun nedeniyle 8 aylık Vitodens Connect b0ka-19 tipi kombim bozuldu. Tire'deki Viessmann servisine giderek durumu anlattım. İlk olarak ekibi göndereceklerini, sorunun elektrikle ilgili olması durumunda garantinin kapsamayacağını belirttiler.

Daha sonra servis ekibi gelerek kartın ve termostatın yandığını, değiştirilmeden diğer parçaların sağlam olup olmadığını bilemeyeceklerini ifade ettiler. Kartın yenisi için 8.750 lira, termostat için ise 2.500 lira fiyat verdiler. İsterseniz 1.500 liraya da tamir edebileceklerini söylediler. Her şeye rağmen tamam dedik. Bugün saat 14:00'te geleceklerini söylerken, saat 18:00'de arayıp s--- adlı Viessmann servisindeki bayan 'evde misiniz? ' diye sordu ve geleceklerini ifade etti.

4 saat boşuna bekletildiklerini belirttiğimde 'biz size saat vermedik' diyerek ters bir yanıt aldım. Oturduğumuz apartman sakinlerinin hepsi bu durumdan rahatsız. Ben de rahatsızım. Böyle bir müşteri memnuniyeti, böyle bir temsilci ve böyle bir servis anlayışı görmedim. Kurumsal bir firma olduğu için tercih ettiğim Viessmann, beni hayal kırıklığına uğrattı.

03 Mayıs 2024 19:37 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Sayın müşterimiz; Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en geç 2 iş günü içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. 4449092

İbrahim
İbrahim
07 Mayıs 2024 10:41

Hiçbir şekilde iletişime geçilmedi. 2. Haftanın içine girdik hala kombiyi bıraktıkları şekilde darma dağın duruyor.

07 Mayıs 2024 11:02

Sayın müşterimiz; Yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Şikayetiniz ilgili birimimize iletilmiş olup, en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Viessmann Isı Teknikleri Tic. A.Ş. 4449092

Elvan sonuçtan hiç memnun değil

Viessmann Kombide Tekrarlayan Panel Arızası Ve Garanti Mağduriyeti

08 Haziran 2025 15:36
viessmann-kombide-tekrarlayan-panel-arizasi-ve-garanti-magduriyeti-1.pdf
Şuayb sonuçtan hiç memnun değil

Kombi Sorununda Yanlış Teşhis Ve Ekstra Maliyet

08 Aralık 2024 00:48
Harun sonuçtan çok memnun

19 Ekim 2024 14:37
"Öncelikli şikayetvar.com ve akabinde de Viessmann'a çok teşekkür ederim. İlgi, alakalı ve çözüm odaklı yaklaşımınız için minnettarım."
Kombi Satın Alımında İlgisizlik Ve İletişim Sorunları
Kombi Satın Alımında İlgisizlik Ve İletişim Sorunları
Neriman sonuçtan çok memnun

11 Ekim 2024 12:43
"Güvenerek aldığım Viessmann marka beni yanıltmadı ve mağdur etmedi. Hemen dönüş yapıldı. İlginize teşekkür ederim. İyi çalışmalar"

06 Kasım 2024 10:23