Elif sonuçtan çok memnun

19 Mart 2024 22:28
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimden sonra iletişim sağlanarak ürünlerin şeker ilavesiz olduğu, gerekli incelemeleri yaptırabileceğimizi, markanın sitesinde ilgili sertifikalarının bulunduğu söylenerek zararım kadar ürünün tekrar denemem için hediye olarak gönderileceği bilgisi verilmiştir. İlgi ve açıklama için teşekkür ederim.”

Wefood'tan yıllardır düzenli olarak aldığım dut özünü farklı market zincirlerinden farklı tarihlerde aldığım halde hepsi de şekerlenmiş çıktı. Ve çok enteresan her yerde bu hususta şikayet okudum, ancak firmanın herhangi bir önlemine ya da geri adımına rastlamadım.
Bunca yıldır güvenerek organik ve şekersiz adı altında aldığımız ürünler sahte miydi? Numune ile tarım bakanlığından inceleme talep etmeyi düşünüyorum. Ya da şirket iflas etti haberimiz yok.

Elif
Elif