Özkan sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 17:54

Yapı Kredi bankasında açık iki adet vadesiz hesabım var ve bunlardan bir tanesinde bir miktar kredim var. Bu kredimin ödemesi zorlaşan yaşam koşulları nedeniyle gecikebiliyor. Maaşım yattığında ya da herhangi bir para girişi olduğunda gelen para kredimin bulunmadığı hesaba yatmasına rağmen anında kesiliyor. Gerekirse geciksin yasal yola başvurun ona da razıyım. Aybaşında kiramı ve faturalarını ödeyemiyorum sayenizde. Henüz icralık bir durum bile olmamasına rağmen neden maaşıma bir haftalık gecikme için bloke koyuluyor. Lütfen buna bir çözüm bulun. Yapılandırma biriminiz konuyla ilgili sadece susabiliyor. Yaşamım zaten zor iken neden daha da zorlaştırıyorsunuz? Lütfen hesabıma giren paraları ben aylık planlamamı yapmadan direkt olarak kesmeyin. Maaş müşterisi olarak bunu Antalya şubesine iletmemize ve durumla ilgili not düşülmesine rağmen hala devam ediyor

02 Aralık 2024 17:14

Sayın Yapı Kredi bu yaptığınız artık ayıbında ötesinde. Nasıl olur da icralık bile olmayan bir kredi gecikmesi için maaşımın %25 ini kesebiliyorsunuz? Belki bir sonraki ay daha fazla tutar yatırmak istiyorum. Derhal kestiğiniz miktarı hesabıma geri yatırın krediden önce ödemem gereken faturalarım var. Hacizlik olursam şayet o zaman kesinti yapabilirsiniz onun dışında hangi maddeye bağlı olarak kesiyorsunuz maaşımı

Yapı Kredi Hesap Kısıtlamasıyla Mağduriyet

05 Şubat 2025 23:46

Bloke Edilen Maaş Hesabım Nedeniyle Mağdur Edildim!

03 Temmuz 2025 00:42
Demet sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2025 10:36
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 14:31

30 Kasım 2024 09:58