09 Kasım 2024 06:25

İnternet üzerinden araştırdığımda Netflix üzerinde bulunan bir film için Netflix satın aldım. Daha öncesinde de hesabım vardı fakat onu iptal ettirmeme rağmen halen benden aylık ücret alıyorlardı. Ardından hesabımı silerek kurtuldum. Sonrasında izlemek istediğim dizileri izlemeye devam edebilmek için tekrar satın almaya karar verdim fakat bilgilerimi girdikten sonra satın alımdan vazgeçtim. Ekstra olarak da bana herhangi bir SMS onayı veya doğrulama kodu gelmedi. Ben de geleceğini zannederek herhangi bir problem olmaz diye düşündüm. Bunlara ek olarak Yapı Kredi Bankası da şu an güncel olan 299₺ Netflix ücretini dolar kuru üzerinden hesaplayarak bizlere fark yansıtmaktadır. Diğer mobil bankacılık uygulamalarında, örnek olarak Papara gibi, bu kur farkı yansıtılmamaktadır ve üstüne üstlük cashback gibi kampanyaları mevcuttur. Ben, tarafıma herhangi bir SMS göndermeden bu işlemi onaylayan ve dolar kuru üzerinden bizlere fark yansıtan Türk bankası Yapı Kredi Bankası'ndan ücretimin iadesini istiyorum.

Netflix Ödemesinde Yapı Kredi Kartımdan Alınan Kur Farkı Mağduriyeti

26 Ekim 2025 16:22
netflix-odemesinde-yapi-kredi-kartimdan-alinan-kur-farki-magduriyeti-1.jpg
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2025 14:24
Huse sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası'nın Kur Farkı Mağduriyeti: Spotify Ödemelerinde Haksız Kazanç İddiası

25 Kasım 2024 17:16

Yapı Kredi Bankası Kategorileri