Murat sonuçtan hiç memnun değil

Yapı Kredi Bankası' Nın EFT Masraf Ücreti Hakkında Ki Tutarsızlığı.

Yapı Kredi Bankası' Nın EFT Masraf Ücreti Hakkında Ki Tutarsızlığı.
18 Eylül 2024 13:17

Merhaba emekli maaşımı Yapı Kredi Bankası' na taşımak için çağrı merkezini aradım EFT için masraf ücreti alıp almadıklarını sorunca alınmadığını belirtti bende kabul ederek bankaya geçiş yaptım. İlk EFT yi yapınca 4.43 TL masraf ücreti aldılar. Bankayı arayınca önce bankaya yönlendirdiler bankaya gittim banka bizim yapacak bir işlem olmadığını tekrardan çağrı merkezini aramam gerektiğini söyledi tekrar aradım şikayet kaydı oluşturdular gelen mesajda;
Siz değerli müşterilerimizin talep, öneri, eleştirilerinin bilinmesi ve sorunlarının çözümlenmesi hizmet kalitemizin geliştirilmesine yönelik çalışmalarımızda son derece önemli yer tutmaktadır. Bu ilkemizden hareketle 18/08/2024 tarihinde yaptığınız telefon görüşme kayıtlarınız dinlenerek paylaşımınız hassasiyetle incelenmiştir. İlettiğiniz konunun tekrarlanmaması ve hizmet seviyemizin iyileştirilmesi için tüm önlemlerin alınacağını belirtmek isteriz. Konuyu bilgilerinize sunar iyi ilişkilerimizin devamını dileriz.
Dediler yani hatalarını kabul etmediler. Ama İş Bankasında böyle nir durum yoktu. Geçiş yaptığım için pişman oldum. Tekrar İş Bankasına geçiş yapacağım.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Emekli Maaşı Taahhüdüne Rağmen EFT Ücreti Kesilmesi Ve İade Talebi

22 Ağustos 2025 11:16
Adnan sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2024 10:54
"Teşekkür ederim"
Melahat sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 16:02

01 Kasım 2024 15:20