Yapı Kredi Bankası Ödenmiş Borç İçin Avukatlık Bürosundan Gelen Tehditler

13 Eylül 2024 18:30

Erl İletişim ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi'ne Yapı Kredi tarafından aktarılmış borcum vardı. Dosyaya ekleyeceğim dekontlar haricinde 20 bin tl ekstra bir ödeme daha gerçekleştirdim öncesinde. Son kalan 200 bin borcu taksite böldük ve fazlasıyla ödeyerek borcumu kapattım. Onlara yurt dışında olduğumu ve bana ulaşamayacakları sebebiyle ailemden birinin referans numarasını paylaştım. Buna rağmen, fazlasıyla faizleriyle borcumu ödememe rağmen ki ekte göreceksiniz, beni B** E** adlı bir avukatlık bürosuna vermişler. Borcumu ödediğim için dolandırıcı bir hesap olduğunu düşündüm fakat bana sürekli hiçbir açıklama yapmadan Yurtiçi adlı bir numarayı acil aramamı yazdılar. Açıklama istediğimi yazmama rağmen beni engellediler ve dava açmakla tehdit ettiler. Bugün Erl İletişim'e ulaştım fakat bana dosyanın artık onlarda olmadığını ve hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Dekont göndereyim diyorum artık çok geç, göremeyiz, ulaşsaydınız dediler. Bu zor ekonomik günlerde borcunu ödemek için yurt dışında güç bela çalışan birine tam rahat ettim, borçlarımı bitirdim, döneceğim derken yapılan bu mağduriyeti umarım sonuçlandırırsınız. Borcunu ödediği halde avukatlık bürosu tarafından tehdit edilen biri nasıl bir tepki vermeli inanın bilmiyorum.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2025 15:36

Yapı Kredi Kredi Borcu Nedeniyle Ailemin Rahatsız Edilmesi

15 Temmuz 2024 01:45
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 17:52

18 Temmuz 2024 14:50