Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Tempur Yatağın Aşırı Yumuşaması

Gizem
03 Temmuz 2024 22:34

2023 Ekim ayında aldığım Yatsan Tempur markalı yatağım daha 2 senesi dolmadan deforme olmuştur. Anormal bir yumuşama, yatınca yatağın içine gömülme durumları neticesinde aylardır bel ağrılarıyla uykumuzdan uyanıyoruz. Müşteri hizmetleri vasıtasıyla şikayet kaydı oluşturduk, teknik ekip 02.07.2024 tarihinde geldi ve verdiği cevap şu oldu: "Tempur yataklarda yaz aylarında sıcaklığa bağlı fazla yumuşama olur zaten, bu şikayetten bir değişim ya da size olumlu başka bir cevap çıkmaz." Peki bu, 'yaz aylarındaki fazla yumuşama' durumunu piyasanın en pahalı yataklarından birini satarken neden alıcıya söylemiyorsunuz sayın Yatsan? Tonla para verip 2 senesi dolmadan bel ağrısından uyuyamaz, yorgun uyanır, günümü halsiz ve dinlenmemiş geçirirken en başından neden bunu belirtmiyorsunuz? Yatağın iadesi ya da değişimini istiyorum, mağdurum.

22 Temmuz 2024 13:55

Yatsan Tempur marka yatağımızda, 2 senesi dolmadan aşırı yumuşama olmuştur. Haziran ayında firmaya şikayet kaydı oluşturduk ve teknik ekip yaklaşık 20 gün sonra geldi. Yaptığı inceleme şekli şuydu; yumruğuyla yatağa 3 saniyelik baskı uygulayıp kaldırdığındaki çökme ve yüzeyin düzelme hızını videoya çekti, daha sonra yatağı bazadan alıp yere koyup elindeki metreyi uzun bir şekilde açıp yatağın yüzeyine dik koyup yatakla arasındaki boşluklara bakarak yatağın yüzeyindeki çökmeyi kendince tespit etti. Böylesine esnaf işi amatörce “inceleme” sonrası 3 hafta bekledik ve Tempur yatakta çökme yok diyerek dosyayı kapattı. Yataktaki aşırı yumuşama şikayetimiz ciddiye dahi alınmadı. Biz yaklaşık 8 saat boyunca uyurken 90+60=150 kg’lik bir ağırlık ile yatağa baskı uyguluyoruz, sabahları bel ağrısıyla uyanıp günümüzü çok zor geçiriyoruz, dinlenemiyoruz. Müşteri hizmetlerini kaç kere aradım bu süreçte asla çözüm önerisi yok. Bugün aradığımda Danimarka menşeli tempur firmasının şikayeti reddettiği için Yatsan’ın bu konuda bir şey yapmayacağını öğrendim. Yani muhatabımız yok. Müşteri hizmetleri görevlisi telefonda belki sünger yatak size uygun değildi diyor, teknik ekip yazın tenpurlarda ısıya bağlı yumuşama hrp olur diyor, satarken tempur böyle iyi tempur şöyle en süperi diyerek satılıyor ama ürünün asla arkasında durulmuyor. Bu buraya yazdığum ikinci şikayet ve çözülmüyor. Asla tavsiye etmiyorum tempur ve Yatsan ürünlerini. Satana kadar hizmette sınır yok çaylar kahveler çikolatalar kibarlıklar müthiş ama üründe memnuniyetsizlik olduğunda firma ve temsilcileri asla laf söyletmiyor ve asla ürünle ilgili hiçbir şeyi kabul etmiyor sizi suçlu gösteriyorlar. Şu anda 50 binlerden başlayan tempur yatağım çöp oldu. Asla tavsiye etmiyorum asla.

04 Temmuz 2024 08:02 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Yatsan Müşteri İlişkileri

Dadaş sonuçtan çok memnun

Dadaş
07 Şubat 2024 20:23
"Yatsan sorunumu çözdü. Teşekkür ederim."
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
05 Şubat 2024 19:23
Müşterinize Yalancı Diyemezsiniz Yatsan!
Mecit sonuçtan hiç memnun değil

Yatakta Tekrarlayan Çökme Ve Küflenme Sorununa Çözüm Bulunamıyor, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Mecit
16 Mayıs 2025 10:20