Ziraat Bankası Şubeye Ulaşamama Sorunu Ve İlgisizlik

Ziraat Bankası Şubeye Ulaşamama Sorunu Ve İlgisizlik
26 Eylül 2024 17:49

Selamlar;

Birkaç gündür Sivas Divriği Şubesinden Kullandırım yaptığım TOKİ dairesinin kapamasını yapmak üzere şubeye ulaşmaya çalışıyorum. İstanbul'da bulunduğumdan ötürü şubeye gidemiyorum. Lakin ne kadar ararsam arayayım şubeye asla ulaşamadım. Hiçbir temsilci telefona bakmıyor. Santral aktardığını söylüyor ve sonrasında meşgule düşüyor.

Ve bu durumdan çok sıkıldık. Bir şubeye neden ulaşılmaz? Yani nasıl çözeceğiz temsilci ile görüşemezsek. 0346 418 2338 Telefon numarası budur. Ne bir kez ilgilendiler, ne de birine bağlanabildik...

Bununla ilgili sizden bir çözüm rica ediyorum. Nasıl ulaşabiliriz, nasıl iletişim kurabiliriz?

İyi çalışmalar

26 Eylül 2024 17:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Eylül 2024 10:04

Şahsen beni kimse aramadı. Dönüşte olmadı. Sadece otomatik bir mesaj bu.

27 Eylül 2024 10:37

Sabah Mail göndermişler. Şube çalışanlarımız yoğunluk veya müşteri odaklı yaklaşımdan dolayı bazen cevap veremiyorlar. Yoğunluk sizin sorununuz. O zaman iş yoğunluğunuzu düzenleyin. Bir kere bile dönüş sağlamadınız.

Metehan sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 12:02

Ziraat Bankası Sigorta Ve DASK Ücretleri İade Edilmiyor