Mine sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 02:09

Merhabalar, Samsun Meydan'daki Ziraat Bankası'nda, 16.10.2014 saat 3:30 civarında, 35 yaşlarında ismini bilmediğim erkek bir personelden krediler hakkında bilgi almak istedim. 5 numaralı gişede, o kadar ilgisiz ve karşımdaki kişiyi aşağılayan bir tutumla karşılaştım. 'Sizin maaşınız yetmez, alamazsınız.' gibi küçümseyen tavırlarla ilk kez karşılaştım. Gerekli evraklar neler diye sorduğumda, 'Siz emin olun, öyle gelin.' gibi cümlelerle devam etti. Bilgi almaya çalışıyorum, 'Aynen.' deyip durdu, bir açıklama yok. Sizden sonra Albank ve Garanti Bankası'na gittiğimde, kredi hakkımda bilgilendirme aldığım danışmanları görünce, Ziraat Bankası'ndaki bu personelin işini layığıyla yapmadığını, müşteri memnuniyetini karşılamadığını anladım. Eğer gerekirse tekrar gidip ismini almayı düşünüyorum. İşinden bıkmış, karşılama üslubu, konuşma tarzı ve bilgisi çok yetersizdi. Bu konuyu araştırırsanız çok sevinirim. Bana verdiği bilgi, nota yazılan kredi faizi. Çok yetersiz bilgilendirme yaptı. Diğer bankalardan aldığım bilgileri, danışmanlar kendileri, ben söylemeden not alıp bana verdiler. İşini severek yapmadığı, birincisi üslubu, ikincisi bilgilendirme eksikliği.

18 Ekim 2024 02:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

04 Kasım 2024 17:11

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Şubesinde Saygısız Ve Yetersiz Hizmet Nedeniyle Güven Kaybı

23 Temmuz 2025 09:41

Ziraat Bankasında Sıra Ve Personel Davranışı Mağduriyeti

30 Mayıs 2025 15:43
Ziraat Bankasında Sıra Ve Personel Davranışı Mağduriyeti
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Maltepe Şube Çalışanının Saygısızlığı

01 Şubat 2024 12:07
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası'nda Müşteri Hizmetleri Ve İletişim Sorunu

20 Ocak 2025 18:27