A101 Mağaza Çalışanlarının Müşteriye Uygunsuz Davranışı Ve Darp

A101 Mağaza Çalışanlarının Müşteriye Uygunsuz Davranışı Ve Darp
Emine
07 Ağustos 2024 14:42

Sayın yetkili, 03.08.2024 10:20 saatlerinde İstanbul Bağcılar Güneşli Üsküp şubenizde çalışanınız tarafından darp edildim. Bu A101 mağazasına sabah tereyağı almak için girdim. Ürün etiketi 265 TL olan ürün kasadan 299 TL olarak geçti. Ben de tüketici hakkım olan etiket ne ise bu fiyatı ödemek için yardım talep ettim. Kasiyer görevlimiz mağaza müdürünüzü arayarak benim talebimi iletti.

Daha sonra mağaza müdürünüz eren yaman, yanında tesettürlü bir çalışanınızla beraber geldi. Bu bayan çalışanınız beni azarlar tarzda “sorun ne (yüksek sesle)? Kaç yaşında kadınsınız, size açıklama yaptık. Ne kadar anlayışsız birisiniz. Etiketleri değiştiremedik, isterseniz bu fiyata alırsınız, ister almazsınız” diyerek arkasını döndü. Ben de “ben müşterinizim, böyle beni azarlar tarzda konuşamazsınız ve böyle arkanızı dönemezsiniz” dedim.

O da “istediğim gibi konuşur, istediğim gibi size dönerim. Al yine dönüyorum” dedi. Ben A101 mağazanızdayım. Sonra da ben “sizde bu tavır olduktan sonra daha çok dönersiniz” dedim. Kendi bu kelimeyi kullandığı için ben kendisine kullandım. O da hakaret ederek ne demek istedin? ” deyip saldırıya geçti. Mağaza müdürü de izliyordu. Sonra ürünü iade ettim, paramı istedim.

O kadın çalışanınız benim için kasiyere “parasını verin, defolsun gitsin” dedi. Mağazadan çıkarken halen hakaretler ediyordu. Ben de bu saymalarına karşılık “cahil” dedim çıkışta. Arkamdan geldi ve beni darp etti. Başka marketten aldığım ürünlerimi parçaladı, kol çantamı sokağa savurdu. Beni darp etti. Mağaza müdürü de önce onu tutmaya çalıştı, kalabalık etrafımızı sarınca o da bana saldırdı. Beni hürriyetimden yoksun bıraktılar.

Hakaret ettiler. Darp ettiler! Ben 1974 doğumlu bir kişiyim. Bu yaşıma geldim, hayatım boyunca böyle bir saygısız insanla karşılaşmadım. Hastanede darp raporu aldım, karakola şikayette bulundum. 03.08.2024 tarihinde A101 müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. Daha sonra yazılı mail olarak da tekrar A101 müşteri hizmetlerine yazdım. Olayın üzerinden 4 gün geçmesine rağmen A101 yetkililerinden hiçbir şekilde tarafıma bir dönüş olmamıştır.

Mağazanıza tüketici olarak alışveriş yapma niyetiyle girmiş bulunurken yaşadığım bu olaydan markanızın gerekli mesuliyeti gösterip sorumluluk bilinciyle yaşanan problem ve mağduriyeti çözüm konusunda ve suçluların cezalandırılması gerekli disiplin sürecinin işletilmesini bekliyor, konu hakkında bilgilendirme talebimi sizlerle paylaşıyorum.

Dilek
01 Haziran 2025 10:16
Murat sonuçtan hiç memnun değil

A101’den Açılmamış Ürün İadesi Reddi Ve Açıklama Eksikliği

Nurgizem
27 Haziran 2025 03:49
a101-iade-ucretimi-vermiyor-magdur-edildim-4.jpg
a101-iade-ucretimi-vermiyor-magdur-edildim-1.jpg
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

A101 Şubelerindeki İade Politikası Çelişkisi Ve Kaba Personel Tutumu

Ahmet