Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

A101 Personel Saygısızlığı Ve Kendilerini Mağaza Sahibi Sanmaları

Zeliha
19 Eylül 2023 13:26

Bugün Bursa Yıldırım/ertuğrulgazi A101 şubesinden alışveriş yaptım. Aldığım ürünlerin fiyatını tahmini hesaplayarak kasaya doğru giderken indirim reyonu adı altında toplanan soyacak ürününde 6 adet aldım 5 lira olduğu yazılmıştı. Reyondaki elemana ürünün fiyatı bu fiyat mı diye sorduğumda evet cevabı aldım. Ona istinaden üründen 6 adet aldım. Kasadan ürünlerimi geçtiğimde beklediğimden daha fazla bir meblağ ile karşılaştım. Fişime baktığımda ürünler 10 liradan geçmişti.

Kasiyere sorduğumda gayet kibar bir şekilde kusura bakmayın haklısınız tepkisini aldım. Kapalı bir bayan vardı sanırım mağaza sorumlusu. Diğer bayan haber verdiği halde beni depo kapısında bekletti. Ben onu görüp seslendiğimde surat beş karış gelme tenezzülünde bulundu. Ürün karşılaştırması yapmak istediğimde daha ürünün olduğu reyonu bile bilmiyordu. Ben gösterdim aşağı yukarı baktı bu ürün bu reyonun değildir. Yok fiyat bu değildir o zaman müşteri koymuştur dedi.

Bende 10 tane soyacağı da mı aynı yere koydular yani dedim olabilir diye gözlerini aça aça cevap verdi. Ürünün markasını yazın o zaman dedim ürün sorunca sürekli tavırlı cevap veriyorlar. Sormayınca da böyle oluyor. Okey ama ben sordum ürün 5 lira dendi diyorum siz kasadan geçtiniz 5 lira mı nereden biliyorsunuz 5 lira olduğunu diyor bana öfkeli öfkeli. Benden önce iki tane yaşlı başlı kadın iki parça leğen iade etti diye azarladı sizin iadenizle mi uğraşacağız akşama kadar, ne güzel al al iade et diye bağırdı.
Mağaza kamerasını sesini dinleme şansız varsa lütfen bir bakın. Geleni geçeni azarlıyor babasının mağazası gibi. Terbiyesiz tavrını şikayet edeceğim dediğimde de müşterinin biri git şikayet et asgari ücretle çalışan birinin ne işiyle oynuyorsunuz falan filan saçma saçma konuşmaya başladı. Polemiğe girmedim.

Gereken uyarı yapılmazsa farklı yerlere şikayet edeceğim. Altı üstü alışveriş yaptık. Bir dayak yemediğimiz kaldı yazık A101 e yakışmıyor böyle elemanlar. Sokağımdaki tüm komşularıma söyleyeceğim asla oradan bir daha asla alışveriş yapmayacağız.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
13 Ağustos 2024 21:26
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Sıla

Pelin
07 Nisan 2025 14:29
İade Sürecinde Müşteri Mağduriyeti Ve Kaba Davranış
İade Sürecinde Müşteri Mağduriyeti Ve Kaba Davranış
Ramiz sonuçtan hiç memnun değil

Ramiz
09 Aralık 2023 20:52