Mürvet sonuçtan hiç memnun değil

A101 Şubesinde Yaşanan Şok Edici Olaylar Ve Müşteri Mağduriyeti

06 Aralık 2024 22:14

Eskişehir Kurtuluş İstanbul Şubesi'nde alışveriş yaptım ve bir daha asla yapmam. Hayvanseverim ve 35 cm2'lik kartonu alabilir miyim dedim, alamazsınız dediler. Yasak olduğunu söylediklerinde, yasak olduğunu gösteren bir yazı göstermelerini istedim. Çünkü bu şube çok enteresan.

Dükkan numarası için kameraya aldım, çalışanların yüzü yoktu. Kartonları satıyor musunuz diye sorduğumda iki çalışan birden telefonumu gasp etti. Darp edildim. Görüntüleri merkeze gönderdim ama hala onları çalıştırıyorlar. Çalışanlardan biri, gözlüklü bir bayan, 'Al telefonu sakla' dedi. Daha önce de böyle şeyler yapmışlar ki böyle konuşuyor. Yaptıkları şeyler delilik, insanların elinden mallarını gasp ediyorlar. Bu kadar suç varken neden A101'e gireyim bir daha?

A101 bu kaydı gördü. O elemanları tazminatsız işten atmaları gerekiyor. Sk isimli bölge sorumlusu da, kamerayı almışsınız ya benim koruma kararlarım var, ben yüzünü göstermedim, suçsa da bana ait değil dedi. Şikayet edeceğim dedi. Sk isimli sorumlu suçu savunmuyor mu, benden özür dileyeceklerine beni şikayet edeceğim demedi mi? İyi ki kamera açıktı, gasp ve darpı belgeledim. Koruma kararlarım olduğu için çekebilirim, hayati tehlike unsurları söz konusu. Sk denilen sorumlu suçu savunmuyor mu, özür dilemesi gerekirken insanlara hücum ediyorlar.

A101, ne yaptınız bu konuda? Hem darp edildim hem gasp edildim. Elemanlarınızdan zor aldım telefonumu. Hepsini Twitter'dan gönderdim size. Ne oldu? Müşteriyi beğenmiyor musunuz? Hayvanseverler aramızda konuşuyoruz, durumu anlatıyor. Hepsi birer birer çekiliyor sizin dükkandan. Haberiniz olsun, çıkıp özür dileyin bari.

18 Aralık 2024 20:47

A101 hala beni aramadı bölge sorumlusu sky ya da küçücük bir karton için hem darp hem g ASP edildiğimi söyleyince 35 santimetrekarelik bir karton için bunların normal olmadığını o şubenin hesaplarının inceleteceğimi söyleyince sk ben de sizden şikayetçi olacağım dedi A101'in bunlardan haberi var mı gaz ve darp yapan çalışan tazminatsız işten atılır neden hala çalıştırıyorlar... Görüntüler bende kendilerine de yolladım benim koruma kararlarım var yani beni şikayet etseler ne olur ki ben ne bileceğim düşmanımı nereden geliyor ve nitekim'de yani doğru bir şeyler olmuş ve ben onun şahsın yüzünü çekmedim bunlar daha önceden belli ki bir antrenman var yani bunu çocuk bile anlar hemen aldı elimden koşa koşa aldı ve arkadaşına verdi al bunu sakla diye babanın malını mı saklıyorsun kızım sen yine söylüyorum bölge sorumlusu sky durumu aktardığım zaman benden bir özür dileselersek mi iş buraya gelmeyecekti bu şubenin hesaplarını inceleteceğim dediğim zaman şimdi sinirim biraz yatıştı da o onlar aklıma geliyor hep bu ondan sonra ben de sizden şikayetçi olacağım dedi A101 biz hayvanseverler size gelmeyi hiç düşünmüyoruz bir özür dileyin bari sokağa attığınız karton ya onu da müsaade istedim de almak için ve yerine de geri bıraktım ve orada yeşil bir ayağını bir yeşil elbiseli boydan boya elbiseli bir bayan dedi ki o gözlüklü başörtülü çalışanına siz dedi çok menfi geldiniz dedi A101 yönetimi onu da seyret o müşteriyi de şubenin hesaplarına da bir bak bana tavsiye ederim 35 santimetre karelik bir karton için bu kadar şey yapılıyorsa... A101 yönetimi müşteri gerçekten haklı ve siz bu konuda bir özür bile dilemediniz oturup seyretsenize o gün 2 saat boyunca olayın öncesi ve yarım saat sonrası oradaki müşteriler neler söylemiş sizin elemanlarınız ne yapmış ben size Twitter aracılığıyla göndermedin mi DM'den görüntüleri Bir de benden şikayetçi mi oldunuz darbedilen benim g ASP edilen benim

Derya
18 Ekim 2024 18:20
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Kasiyerin Çantama Bakmak İstemesiyle Yaşadığım Rahatsızlık

Serap