Adalet Bakanlığı Ankara Sibel Suçlarla Mücadele Yüzünden Mağdur Oldum!

09 Ağustos 2024 21:14

30 Mayıs 2024 tarihinde babam s*** d***, Bursa ilinde Siber Suçlar tarafından gözaltına alındı. Sonrasında Ankara Siber Suçlarla Mücadele'ye götürüldü. Babamın işlerinde kullandığı 2 adet telefonu vardı. Bu 2 telefona Siber Suçlar el koydu ve 2 Haziran'da ifadesi sonrasında serbest kaldığı halde telefonlarını (imaj (kopyasını alma) işleminden hemen sonra iade edilecek denildi. Babam, 2 telefonu ile tüm finans işlerini yürüttüğü, Google Authenticator şifreleri ile borsa hesaplarının güvenliğini sağladığı için maddi olarak büyük problem yaşamaya başladık. Ev kiramızı ödeyemiyoruz. Avukat aracılığı ile defalarca savcılığa ve Siber Suçlar'a telefonumuzun tarafımıza iade edilmesini istediğimizi ve maddi sorunlar yaşayacağımızı defalarca belirtmemize rağmen kimse yüzümüze bile bakmadı. Babamın hiçbir suçunun olmadığı, hatta büyük bir mağduriyet yaşadığı bir olaydan dolayı hem suçlu muamelesi gördü hem de geçimini sağladığı 2 adet telefon aracılığı ile işlerini yönettiği cihazlarımız da alınıp mağduriyetimiz katlandığı halde hiç kimseye derdimizi anlatamıyoruz. CİMER'e yazma sebebim, sesimi devletimizin duyacağını umut ederek yazdım. Lütfen bu mağduriyetimiz giderilsin. Telefonların kopyalarını aldıktan sonra neden mağdur edilmeye devam ediyoruz? Lütfen bu konuda yardımcı olmanızı arz ediyorum. Devletimin vatandaşını mağdur etmeyeceğini biliyorum.

01 Aralık 2023 12:32

09 Kasım 2023 09:17