Emre sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Allianz Çok Fahiş Fiyatlarla Yenileme Teklif Ediyor

17 Mayıs 2024 12:50

Geçen sene Mayıs ayında Allianz firmasından eşime tamamlayıcı sağlık sigortası ve doğum paketi içeriği olan bir paket satın aldım. 9.127,79 TL olan sigorta ücreti için bu sene 21.701,33 TL gibi astronomik bir rakam teklif edildi. Biz sigortamızı hiç kullanmadık; ne yatarak ne ayakta limitlerimize dokunmadık. TCMB bu ay yıllık enflasyonu %69,8 olarak açıkladı. Ve yenileme teklifi olarak bize hiç kullanılmamış olan sigortaya, ayrıca hasarsızlık indiriminin de yüksek olması gerektiği halde, %137 gibi bir artışla yenileme teklif edildi. Zaten bulunduğumuz şehirde özel hastane veya özel kuruluş yok. Sigortayı acil durumlar için yaptırmıştık. Tüm bunlar göz önüne alınarak makul bir teklif yapmanızı bekliyorum. Aksi takdirde gerekli mercilere fahiş fiyat artışından şikayette bulunacağım. Size yaptığım şikayeti gidip acenteye aktarmışsınız. O da sizden indirim talep etmiş ve yine indirim yapılmamış. Boşuna acenteye durumu iletmeyin; onun yapabileceği bir şey yok. İvedilikle yardımlarınızı bekliyorum.

Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Allianz Sigorta Allın Sigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yeniletmeme İşgüzarlığı

03 Eylül 2024 18:09
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sigortası Yenileme Ücretindeki Haksız Artış

28 Aralık 2024 14:39
Sağlık Sigortası Yenileme Ücretindeki Haksız Artış

27 Eylül 2024 14:53

06 Haziran 2024 11:33
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 14:35