Anadolu Hayat Sigorta'da Provizyon Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Anadolu Hayat Sigorta'da Provizyon Sorunu Ve İletişim Eksikliği
04 Aralık 2024 14:39

Merhaba

1565252523 numaralı Anadolu Hayat Sigorta‘dan tamamlayıcı sigorta yaptırdım. Ben, oğlum ve kızım adına. Geçenlerde oğlum okulda düşüp acile gitmiş, provizyonun onaya kapalı olduğunu söylemişler. Ücret talep ettiler. Biz muayene ücretini verdik, muayenemizi olduk, çıktık. Ama ondan yaklaşık bir ay kadar önce ben Medical Park Mersin Hastanesi’ne gittim, kadın doğum bölümü’nden bir operasyon için onay aldılar. Anadolu Hayat Sigorta‘dan onay alındıktan sonra işlem yapıldı. Aradan birkaç ay geçti. Şimdi arayıp benden provizyonun tazminata kapalı olduğunu, ücreti benim ödemem gerektiğini söylüyorlar. Madem öyle, neden başta onay alındı deyip bana işlem yapılıyor, ondan sonra ücret isteniyor? İkincisi, bununla ilgili Anadolu Hayat‘ı aradığımda hiçbir muhatap yok karşımda, bana bilgi verecek hiç kimse yok. Şu an hem hastane para istiyor hem Anadolu Hayat'ta bir muhatabım yok. Daha poliçem bitmesine vakit olduğu halde, hem çocuklar hasta hem ben mağdurum. Ne hastaneden muayene olabiliyoruz ne de bize açıklama yapabilecek, neden tazminatı kestiklerine dair Anadolu Sigorta‘dan bir muhatap. Ben bununla ilgili bir an önce çözüm bulunmasını istiyorum. Defalarca Anadolu Hayat Sigorta‘yı aradım, bizle ilgili bir durum yok, acentenizle görüşün diyor. Acente arıyorum, bizim yetkimiz yok, onlar bilgi veriyor. Provizyonu onlar kesiyor, tazminatı onlar kapatmışlar, problem Anadolu Hayat'ta diyor. Herkes topu birbirine atıyor. Arada mağdur olan ben ve çocuklarım oldu. Oğlumun muayene hakları dolduysa, benim ve kızımın hala var. Neden hiçbir açıklama yapmadan bu şekilde tazminatı kapatıp da bizi mağdur ediyorlar ve ben kimle muhatap olacağım? Neden ben bu parayı ödemek zorunda kalıyorum?

04 Aralık 2024 16:35 (Şikayetten 1 saat sonra)

Paylaşmış olduğunuz konuya ilişkin 5545172 numaralı bildirim oluşturulmuştur. Konu hassasiyetle değerlendirilerek tarafınıza en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

06 Aralık 2024 12:19

Söz konusu başvurunuza dair 5545172 numaralı bildiriminizle ilgili yetkililerimiz tarafından e-posta ile bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, ANADOLU SİGORTA Müşteri İletişim Merkezi

Sema
Sema
13 Aralık 2024 10:02

Henüz bir cevap alamadım

Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Sigorta Mobil Uygulamasında Sağlık Harcama Dosyası Yükleme Sorunu Ve Çözüm Yokluğu

12 Ocak 13:00

Anadolu Sigorta Pişmanlıktır !!!

19 Ocak 16:26
Anadolu Sigorta Pişmanlıktır !!!

Anadolu Sigorta’dan İptal Edilen Poliçenin 8.412,55 TL İadesi Alınamıyor

02 Şubat 09:48