Naci sonuçtan memnun değil

Eksper Ataması Gecikmesi İşlerimi Aksatıyor

13 Aralık 2024 23:32

Yaşadığım kaza sonrası aracımı Ankara Sigorta kasko tarafından yaptırmak üzere 10.12.2024 tarihinde yetkili servise bıraktım. Dosya numaram:1627807 ancak hala eksper ataması yapılmadı. Eksper atanmadığı için ikame araç alamıyorum. İşlerim aksıyor ve aracımın onarım sürecide bu sebeple uzamış oluyor.

10 Ocak 17:03

Arabamı Ankara Sigorta tarafından kaskodan yapılmak üzere yetkili servise teslim ettim aracımın tüm işlemlerinin bittiğini ancak sigorta firması tarafından ödeme yapılmadığı için teslim edilmediğini öğrendim. Zaten 1 aydır aracım yok bu işlemlerin hızlandırılmasını talep ediyorum.

16 Aralık 2024 08:30 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Naci Samet Bey, Şirketimize iletilen başvuru hassasiyetle değerlendirilerek en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımla Ankara Sigorta Müşteri İletişim Merkezi

16 Aralık 2024 18:06

Merhaba Naci Samet Bey, Başvuruya ilişkin yetkililerimiz tarafından e posta ile müşterimize bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Ankara Sigorta Müşteri İletişim Merkezi

Naci
17 Aralık 2024 15:42

İkame araç hakkım olduğu halde olumsuz değerlendirildiğine dair mesaj aldım durumun düzeltilmesini talep ediyorum ben zaten opsiyonlu olarak 2 gün ikame araç aldım ancak eksper onayı çıkmadığı için araç elimden alındı. Bana atılan mailde eksper onayı verildiğini ve ikame araç alabileceğimi söylemişsiniz ancak talebim olumsuz karşılandı.

Naci
19 Aralık 2024 11:37

Bir hata olduğu anlaşıldı ve çözüm üretildi. Teşekkürler

03 Nisan 15:09
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 16:35
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 16:29

30 Haziran 2024 21:20
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 18:22
Ankara Sigorta'dan Onarım Sürecinde Mağduriyet