The sonuçtan memnun değil

Anonymous Çeviri Para İadesi İstiyorum

13 Kasım 2023 18:33

Far Cry 6 Türkçe yama için 85 TL'ye üyelik aldım; ancak kullanmakta olduğum modları devre dışı bıraktığını gördüm. Para iadesi istiyorum, çünkü boşuna aldım ve programı kullanmıyorum. Bu sorunumun çözülmesini rica ediyorum, zira para kazanmak kolay değil. Ayrıca, her oyunu açtığımda sizin yamayı kurmayı bekleyemem.

13 Kasım 2023 19:02 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Merhaba, sitemizin iletişim kısmından ulaşabileceğiniz Discord kanalımızda birebir destek sağlıyoruz. Discord kanalımızda yardım kısmından Ticket açıp bize kolayca ulaşabilirsiniz. Sevgiler.

The
13 Kasım 2023 19:03

Ulaştım zaten yapacak bir şey yok deyip tartışmayı kapattınız. Birebir destek istemiyorum ücretimi istiyorum

13 Kasım 2023 19:05

Size ulaşıp, bilgilerinizi almadan, gerekli kontrolleri sağlamadan isteğinizi yerine getirmemiz imkansız. Yardım kanalından Ticket açarsanız size destek sağlayabiliriz.

Yılmaz

Kardeş eğer Anonymous üyeliği aldıysan rica etsem bana da Assansins Creed 1 yamasını gönderebilir misin?

Frosty

Marvel's Spider-Man Remastered Türkçe yaması için satın aldık almamızın temel nedeni virüs diğer belli olmayan driverlar güvenilir değil diye anonymous'dan almaya karar verdik güvenilirdir diye fakat virüs Total sonuçlarında driverlarda trojan gösteriyor hem para alıp hem casus yazılım atmak?

Anonymous Çeviri Yama Kurulmuyor Geçerli Bir Dosya Seçin Diyor

25 Ekim 2023 10:01
The sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Abonelikten Haksız Para Çekimi Ve İletişim Sorunları

08 Ocak 15:16