Garden sonuçtan hiç memnun değil

Apsiyon Otopark Sisteminde Sürekli Aksaklıklar

20 Aralık 2024 12:48

Apsiyon Otopark sistemi kurulum sonrası teknik ve yazılım hizmetleri aksamalara yol açıyor. Bizler çok dikkatli olarak bu yazılımın işleyişine tanık oluyoruz ve hataları görüyoruz. Tek istediğimiz, güncellemeler öncesi hata tespitlerini yaptığımızda dikkate almaları, yerinde kontrol etmeleri ve çalışan sistemi çalışmaz duruma getirmemeleridir. Mesai saati sonrası ve hafta sonu hiç muhatap bulamıyorsunuz. Bütün sorunlarla boğuşmak zorundasınız.
Takriben bir aydır hiçbir aracı açmıyor.
Bu sebepten dolayı kapıya bir görevli koyduk, ekstra mesai ödüyoruz.
Takriben bir senedir kullanıyoruz. Hiç sağlıklı değil, şimdi hukuki yollardan tek taraflı sözleşmeyi feshetme yollarını arıyoruz.

20 Aralık 2024 13:18 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Merhaba, Konuyla alakalı detaylı bilgilendirme yapılabilmesi adına bizlerle iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Dilerseniz, destek ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

20 Aralık 2024 15:37

Bu konu hakkında zaten biz email olarak ve telefonla bir aydır arkadaşlarınızla iletişimdeyiz sorun dünkü bir sorun değil takriben bir aydan fazladır

23 Aralık 2024 09:27

Merhaba; İletişim bilgileriniz bu platform üzerinden görünmemesinden dolayı "31050789" şikayetim hakkında" notu ile bize iletişim bilgilerinizi mail atabilirseniz durumu çözümlemek isteriz. Bilgilerinize sunar iyi günler dilerim.

Güray
Güray

Ben bir aydır kendi otoparkıma giremiyorum. Düzelttik diyorlar gene kapıda kalıyorum. Foto yolluyorum. Yoo sistem sizi görüyor ve giriyorsunuz diyorlar 😡. Ama en güzeli gırgır dergisinden çıkma zihni sinir projeli ekip, bana yazmış ; aracınızın plakalarının ön arka yer değiştirin diye. Allah Allah öndeki plaka ile arka plaka arasındaki fark nedir ben çözemedim. Ama çözümü buldum. Uzaktan kumanda. Ben uzaktan kumanda ile kapıyı acıyorum apsiyon beni arıyor, bakın sorunuz yok, kapı açılıyor diyor.🤣🤣. Site yönetimlerinin acilen apsiyonu terk etmeleri gerekiyor.

Garden

Aynı şekilde bize de söylemişti plakaları ön arka değişim yapın diye kesinlikle size katılıyorum sözleşmemiz biter bitmez plaka tanıma sisteminden çıkmak istiyoruz

Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Gönül
10 Aralık 2024 13:31