Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Robot Süpürge 2 Yılda Çöp Oldu

Arçelik Robot Süpürge 2 Yılda Çöp Oldu
10 Haziran 2024 12:07

Yaklaşık 2,5 yıl önce aldığım Arçelik RS3121 marka robot süpürgem, garanti süresinin hemen bitiminde arızalandı. Bir odayı yapıyor ve kapanıyor. Uygulamada bataryası %80 gösteriyor ama şarjı bitmiş gibi kapanıyor ve açılmıyor. Arçelik yetkili servisi, ürünün kart problemi olduğunu belirterek arızanın giderilmesi için neredeyse yeni ürün fiyatına yakın bir ücret talep etti: 5800 TL. Hem fiyatın yüksek olması hem de bu kadar az kullanımla kart arızası vermesi nedeniyle ürün kalitesi ile ilgili şüphelerim oluştuğundan, tamiratın yapılmasına onay vermedim. Kullanım ömrünün çok kısa olduğu ürünler üretmenin Arçelik markasına yakışmadığını düşünüyorum. Arçelik yöneticilerinin bu tür sorunların çözümüne öncelik vermeleri gerektiğini düşünüyorum.

10 Haziran 2024 18:36 (Şikayetten 6 saat sonra)
Fatma
11 Haziran 2024 00:27

Geri dönüş sağlandı ama çözüm sağlanmadı ' robot süpürgeyi alalı 2 yıl oldu 2 yılda 2 defa batarya bitti ve devamlı kapanıyor artık verim alamıyorum makineden. Servis garanti dışı diye ücret talep ediyor fakat bu ücreti karşılayamayacağım çünkü sorun giderilse bile 7 8 ay sonra yine aynı sorun olacak, çevremdekilere kimselere Arçelik robot süpürgesini tavsiye etmiyorum kullan at modeli olmuş garanti bitince çöp oluyor, servis fiyatına X markanın yeni süpürgesini alınabilir. Çözüm odaklı olarak ücretsiz bir şekilde dönüş bekliyorum teşekkürler

07 Nisan 2024 10:08

İlknur
16 Ağustos 2024 17:10
Erken Garanti Süresi ve Sürekli Arızalanan Robot Süpürge
Serca sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Robot Süpürge Garanti Bitince Ana Kart Ve Batarya Arızasıyla Yüksek Tamir Ücreti

01 Ekim 17:45
Banu sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Robot Süpürge Sürekli Arızalanıyor Ve Servis Yetersiz

09 Kasım 2024 12:48