Kağan sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 20:32

Hemen hemen 4 aydır Armut'ta hizmet vermeye çalışıyorum ve şunları gördüm, yaşadım. Komisyonlar çok yüksek. Teklif verdiğimiz fırsatların çoğu bot. 400-500 liralık teklifler verdiğimiz halde bize verilen iletişim numaraları ya açmıyor ya da hiçbir zaman ulaşamıyoruz. Devamında, burada oluşturulan piyasa normal piyasanın kat ve kat altında. Verdiğimiz teklifler çok yüksek kaçıyor, tamamen kimseye fiyat veya indirim yapamıyoruz. İnsanlar diyor ki 'Bizim işimizi gel 300 liraya, 500 liraya yap git.' Daha önemlisi de şu: Gerçekten müşteri diye anasayfaya düşen çoğu ilan bot, sahte hesap. Teşekkür ederim. Umarım düzelir.

01 Temmuz 2024 07:42 (Şikayetten 2 gün sonra)
02 Temmuz 2024 09:38

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

06 Ağustos 2024 17:34
Armut Fırsatları Bot Hesapları

Armut hizmet verene bugün EFT yaptım para hesaba düşmedi mail attım dönüş yapılmadı ücretimin akıbeti ne olacak bilmiyorum Bu tarz konulara çok alakasız bir site gerçekten ve teklif fiyatları çok arttı artmaya devam ediyor sorunun çözümünü bekliyorum

07 Ağustos 2024 09:35
Armut Fırsatları Bot Hesapları

Selamlar 06.08 2024 Armutlu hizmet veren bölümünden 500 lira hizmet bedelini EFT olarak yaptım fakat bir gün geçmesine rağmen hiçbir şekilde dönüş olmadı para hesabımıza düşmedi sen de öyle ulaşamıyorum bu Tüketici Hakları'na başvurmadan önceki son çare görselleri paylaşacağım

Emin sonuçtan hiç memnun değil

Emin
29 Kasım 2024 00:49
Armut.com: Teklif Sistemi Ve Müşteri Yanıtları Hakkında Şüpheler
Yüreği sonuçtan çok memnun

Yüreği
26 Nisan 2024 02:57
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Armut'ta Yanlış Ve Sahte İlanlar Nedeniyle Hizmet Verenler Mağdur Ediliyor

Volkan