Selma sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 17:53

Merhaba Antalya Migros Atasun mağazasından gözlük camlarımın değişmesini istedim. 5 Temmuz da sipariş verdim sipariş bana 23 temmuzda ulaştı. Mağazaya 3 kez gittim mesaj atıyorlar geldi diye sonra daha yapılmamış diye cevap alıyorum. Eski gözlüğüme aldığım camların takılmasını istedim gözlüğümü ilk seferde çerçevesini kırıp verdiler. Sonra yapıştırıp bana geri verdiler. Gözlük çerçevesi devamlı çıktığı için gözlük camlarının aldığım yeni çerçeveye takılmasını istedim. Bu sefer Rayban gözlüğümü parçalayıp göndermişler. Gözlük camını takmamış ve çerçevesini tamamen bozmuşlar. Hatta sigorta yaptırdığım gözlük camının da sigortasının kullanıldığı ilettiler. Ben sigortasını kullanmadığım halde bana bu yanıtı verdiler. Sigorta olarak yaptırdığınız camın sadece 1 kez kullanabildiğimi o gün öğrendim. Sigorta yaptırırsanız mutlaka sorun çünkü 1 defa değişim hakkı veriyormuş. Bence bu kadar para ödemeye gerek yok çünkü bunu size iletmiyorlar. Atasun bence hayal kırıklığına uğrattı. Zincir firmanın bu kadar mağduriyet yaşatacağını düşünmemiştim. Hem gözlüğümden oldum hem de bir gözlük camı için 18 gün bekledim. Umarım mağduriyetim giderilir

23 Temmuz 2024 17:56 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

25 Temmuz 2024 21:03

Halen bana dönüş yapmadılar. Hizmet çok kötü

28 Temmuz 2024 22:05

Merhaba Antalya Migros AVM Atasun'dan ne gözlük alın ne de gözlüğüzü teslim edin. Müşteri hizmetleri bana gözlüğünüze yapılan hasarı bildiğimi bu yüzden aksiyon alamıyacaklatını ilettiler. İşe yaramayan nir müşteri hizmetleri var çünkü gözlüğümü kırmlarına rağmen bana şaka gibi gözlüğünüze yapışan deformasyondan bilginiz var diye arıyorlar. Güzelim gözlüğümü sadece cam değişmesi için teslim ettim parçalanmış olarak teslim ettiler. Siz siz olun bu markadan ütün alıp cebinizdeki paranızdan olmayın.

29 Temmuz 2024 12:38

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

29 Temmuz 2024 13:13

Merhaba güya bana verdiğim gözlükle ilgili geri dönüş yaptılar. Arkadaşlar yalan beyanda bulunuyorlar. Ben 4.500 TL lik gözlüğü deformasyon olacağını bile bile teslim etmişim. Orada cam takılırken bilgi veriyorlarmış. Hiç aranızda bilgi verilen oldu mu? Yalan beyanda bulunup Atasun işin içinden sıyrılmaya çalışıyor. Ne gözlük alın ne de Atasun yetkililerine gözlüğünüzü teslim edin. Yazık ederler.

Mustafa sonuçtan çok memnun

23 Ocak 15:15
"Hızlı geri dönüş yaparak çözüme kavuştu. Atasun optiğe teşekkür ederim"
Ecesu sonuçtan çok memnun

01 Mayıs 14:27
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Gözlük Çerçevem Kırık İade Edildi Mağaza İlgisiz Davrandı

26 Temmuz 13:32
Gözlük Çerçevem Kırık İade Edildi Mağaza İlgisiz Davrandı
Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 22:36
Murat sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 16:16