16 Haziran 2024 13:41

15/05/2024 tarihinde Atasun Optik City's (İçerenköy Carrefour AVM) mağazasından numaralı cam ile birlikte Rayban rb 2195 modelli güneş gözlüğünü satın aldım. Satın alım yapmadan önce denediğim gözlükten memnun olmama ve yüzümde oturuşunun tam olmasına rağmen, 1 hafta sonra numaralı camların yerleşmiş haliyle elime geçen gözlükten maalesef hiç memnun kalmadım. Yüzümde bariz bir şekilde dengesiz durduğu ve konforsuz olduğum için birkaç gün sonra yeniden mağazaya götürüp şikayetlerimi ilettim. Terazi kullandıklarını ve en dengeli halinin öylesi olduğunu söyleyerek ufak bir işlem yapıp gözlüğümü geri verdiler. Yaklaşık 1 hafta daha o şekilde kullanmaya çalıştım fakat hala konforsuz hissediyordum. Bariz bir şekilde gözlükteki şekil bozukluğu devam ediyordu. Şikayetlerimin devam etmesi üzerine mağazaya bir kez daha götürdüm. Mağazadaki çalışan eliyle hem çerçeveye hem de saplara baskı uygulayarak birkaç kere şekil değişikliği yapıp herhangi birinde konforlu olup olmadığını sordu. Hiçbirinde yüzüme gözlük yine de ilk denediğim hali gibi oturmadı ve memnun olmadım. Bunun üzerine çalışan kişi daha fazla yardımcı olamayacağını ve biraz daha gözlükle oynarsa gözlüğün kırılacağını söyledi. Olduğu haliyle geri alıp yamuk haline alışmaya çalıştım. Birkaç gün sonrasında, 03/06/2024 tarihinde gözlük gözümdeyken yüzümden kaydığında elimle minik bir düzeltme hareketi yapmaya çalıştığım an gözlük tam ortasından ikiye kırıldı. Daha gözlüğü almamın üzerinden 1 ay bile geçmemişken, gözlük çerçevesinin üzerine yapılan manipülasyonlar sonucu zayıflayıp kırıldığı çok bariz olan bu kazadan dolayı hemen mağazaya gözlüğü geri götürdüm, garantisi kapsamında iade/yeni ürün/onarım talebiyle. Bana garantinin kırılmayı hiçbir şekilde kapsamadığını, onarım bile yapamayacaklarını söylediler. Aracı kurum olduklarını söyleyerek yapabilecekleri hiçbir şey olmadığını belirttiler. Yapacakları tek şeyin beni Kadıköy'deki gözlük tamircilerine yönlendirmek olduğunu söylediler. En başından bana kalitesiz ve yamuk bir gözlük teslim edilmeseydi bu talihsizliklerin hiçbirini yaşamayacaktım. Süreç boyunca bana hiçbir şekilde yardımcı olunmadı ve mağdur edildim.

16 Haziran 2024 14:08 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

19 Haziran 2024 17:00

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Onarılmayan Çerçeve Nedeniyle Kullanılamayan Gözlük Ve İade Talebi

12 Ağustos 08:47
Demet sonuçtan çok memnun

18 Mart 2024 20:08
"Teşekkürler"
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 22:20
Atasun Optik Rayban Gözlükte Boya Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti
Durdane sonuçtan hiç memnun değil

Rayban Gözlükte Sürekli Sap Sorunu Ve İlgisiz Hizmet

01 Eylül 19:32