Selin sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 13:13

Thule marka 13.3 inç Macbook çantamın fermuarı bozuldu. Çantamın hasar tespitinin yapılması için Aztek Teknoloji firmasına gönderdim fakat yapılan tespitte bana ürünün onarılamayacağını onun yerine %15 indirimli bir kupan ile farklı bir çanta alabileceğimi müşteri hizmetleri ifade etti. Bu tamamen bir tüketim odaklı yaklaşımdır. Çantamın fermuar dışında herhangi bir anlamda sorunu bulunmamaktadır. Hasar tespitinden sonra hiçbir çözüm üretmeyip bir de alıcı ödemeli olarak kargoyu tarafıma göndermişlerdir. Problemime hiçbir şekilde çözüm yolu üretmedikleri için hiçbir şekilde firma yetkililerinden memnun değilim.
Şikayetim çözülmesini talep ediyorum.

10 Haziran 2024 15:27 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla AZTEK TEKNOLOJİ A.Ş.

10 Haziran 2024 15:32

Değerli Müşterimiz, Sizi 05*******54 numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla AZTEK TEKNOLOJİ A.Ş.

11 Haziran 2024 12:42

Burçin sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 12:59
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 11:39
Faruk sonuçtan çok memnun