Ali sonucu yetersiz buldu

Doğalgaz Fatura Farkı: Anlaşılmaz Ücretlendirme

Doğalgaz Fatura Farkı: Anlaşılmaz Ücretlendirme
16 Kasım 2024 15:06

100002947476 Başkent Gaz Abonesiyim.
Doğalgaz düzeltme ücretlendirmesinde bilinçli olarak hatalı işlem yapılmakta ve tüketiciler kazıklanmaktadır. Ön ödemeli sayaçlarda yapılan düzeltme işlemi önceden alınıp kullanılmayan ve tüketicinin sayacında bulunan stok gaz miktarına alış tarihinden sonra gelen fiyat farkının yansıtılmasıdır. Ancak bu bilerek uygulanıyor. 15.11.2024 tarihinde sayaçtaki gaz miktarı 56,523 dur. O gün 11.48 de 1000 TL'ye 106 M3
Gaz aldım. Ancak aynı gün 1 saat sonra 12.49 da yeni cari fiyattan aldığım gaz da dahil olarak 249,69 TL fiyat farkı yansıtılmış olduğunu akşam eve gelince posta kutusundaki faturada gördüm. Önceki stok olan 56 M3'e, M3 başına 5 lira zam gelmediğine göre ki en son Nisan'da aldığım gazın M3 fiyatı 6,95 iken son aldığım daki fiyat 9,43 TL dır. Aradaki fark daha önceki faturaları atmıştım Nisandan sonra da yansıtmadığını kabul etsek bile toplam da 2,5 TL den bu faturanın yarısı olması gerekir. Bu hesabı ben anlamadım. Anlatır mısınız. 532 *****69 Ali D*******

18 Kasım 2024 09:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

18 Kasım 2024 10:12

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili mail adresinize 18.11.2024 tarihinde tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize Çağrı Merkezimizden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

Başkent Doğalgaz'ın Sürekli Ek Ücret Ve Haksız Ücretlendirme Uygulaması

10 Ekim 2025 16:04
baskent-dogalgazin-surekli-ek-ucret-ve-haksiz-ucretlendirme-uygulamasi-1.jpg
Tuncay sonuçtan memnun

Başkent Doğalgaz Sayaç Zulmü

12 Ekim 2023 20:08

04 Aralık 2024 11:59
Başkent Doğalgaz'dan Fahiş Fatura Şoku!
Fazlı sonuçtan çok memnun

06 Aralık 2024 18:51
"Sorunun en kısa sürede çözülmesinden dolayı teşekkür ederim, umarım böyle bir sorun bir daha yaşanmaz..."

Başkent Doğalgaz Kategorileri