Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak 7 Yıl Garantili Satılan Kombinin Garantisini 3 Yıla Düşürdü!

13 Mayıs 2024 12:04

21.03.2024 tarihinde idefix.com sitesi üzerinden 2 adet Baymak Marka Duotec Compact 24 KW Premix Yoğuşmalı Kombi satın aldım. Sonrasında Yapı reyonum mağazası Hedef İnşaat adı altında bu iki kombiyi tarafıma gönderdi. Akabinde Hamidiye Mahallesi Cumhuriyet Meydanı Sokak No:** g*** Apartmanı, Babaeski, Kırklareli adresindeki 1 ve 3 numaralı dairelere bu kombileri taktırdım. Devamında da açılışları için doğalgaz dağıtım firmasına başvurdum. 01.05.2024 ve 09.05.2024 tarihleri itibarıyla doğal gazlarımızın açılış onayları verildi. İlk açılış sırasında Baymak yetkili servisi kombi garanti süresi için kampanya olduğundan bahsetti, ben de kombileri 7 yıl garanti kapsamında satın aldığımı beyan ettim. Sonrasında Baymak müşteri hizmetlerini arayarak durumu ilettim. İlk çalıştırmanın 31.03.2024 tarihi sonrasında olduğu için kapsam dışı bırakıldığımı beyan ettiler. Oysa bu kombiyi satın alırken site üzerinde 7 yıl garanti olarak beyan edilmiş ve kampanyaya ilk çalıştırmanın 31.03.2024 tarihine kadar yapılma zorunluluğu belirtilmemişti. Ayrıca satın aldığım dönemde Koçtaş mağazasında ürünü görüp almaya karar verirken 7 yıl garanti olarak bu ürün pazarlanıyordu. Ne idefix üzerinden satın alma ne de fatura ile tarafıma ulaşması esnasında tarafıma herhangi bir bilgi verilmedi. Tüm bu bilgiler ışığında herhangi bir ücret talebim bulunmamakla birlikte satın almış olduğum 7 yıl garantinin ürünlerime tanımlanmasını talep ederim.

13 Mayıs 2024 12:07 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

14 Mayıs 2024 09:51

Konu ile ilgili olarak arandım merkeziniz tarafından. Elimizden gelen bir şey yok deyip kapatıldı konu. Müşterilerinizin ne kadar değerli olduğunu anlamış olduk. Tüketici Mahkemesi'ne konu ile ilgili başvurum zaten mevcut. Hukuki olarak konunun takipçisi olacağım.

Bekir
Bekir

2 yıllık garanti biter bitmez bozulmaya başladı. Her ay bir yeri bozuluyor. Kombi değil bu Baymak.

Şuuri
Şuuri

Aynen katılıyorum. Baymak kombi 7 yıl gitmez zaten, en iyisi hiç bulaşmamaktı ama bulaştıktan sonra 7 yıl garanti bir nebze korur. Ha, her sene arıza yaşarsınız o ayrı

Serkan
Serkan

Geçmiş olsun bu markanın ürününü bende aldım 3 yıl geçip garantisi bitince tüm parçalar arızalandı ve yeni bir kombi almak zorunda kaldık 7 yıl garantiyi almaya bakin 3 yılın sonunda bizim. Yasatigimizi yaşamayın

Derya
26 Mart 2024 23:40

Baymak Kombi Garanti Süresi Sorunu

10 Ocak 2025 14:52
Baymak Kombi Garanti Süresi Sorunu
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Garanti Ve Arıza

Özkan