Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Bella Maison İade Sorunu Hakkında

30 Temmuz 2024 16:20

Bella Maison online uygulamadan nevresim takımı aldım. İçerisinde çarşaf olmadığı için gidip mağazadan bu ürünün çarşafını da hemen satın aldım. Gelen ürünü beğenmedim ve iade etmek için müşteri hizmetlerini aradım. Mağazadan iade edilebileceği bilgisini aldım. Gittiğimde hijyen gereği iade alamayacağını müşteri hizmetlerini aradıklarını onların konu hakkında bilgisi olmadığını söylediler. (sipariş no vs. Hiçbir bilgi vermemiştim henüz) tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda mağazaya iade edebileceğimi söylediler! Fakat mağazadan aldığım ürünü iade alamıyorlarmış. Çünkü bu mağaza yöneticisinin insiyatifindeymiş! Sonuç olarak mağaza ve müşteri hizmetleri arasında ciddi iletişim sorunu var ve aldığınız ürünü hiç kullanılmamasına rağmen iade edemiyorsunuz. Online dan aldığım ürünü kargo ile göndereceğim fakat mağazadan aldığım ürün elimde kaldı.

30 Temmuz 2024 16:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Alışveriş deneyiminizi en iyi hale getirmek adına sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. En içten sevgi ve saygılarımızla,

19 Temmuz 2025 00:02
eksik-gonderim-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-cozum-bekleyen-bir-siparis-deneyimi-2.jpg
Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 11:46
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Jüt Halı İadem Bir Aydır Yapılmadı Müşteri Hizmetleri Yetersiz Kaldı

29 Temmuz 2025 15:35

24 Ocak 2025 22:11
Kırık Tabaklar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Kırık Tabaklar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde İlgisizlik Ve Ücret İadesi Sorunu

27 Ağustos 2025 11:54