Binance TR Delist Mağduriyeti

06 Kasım 2024 15:20

TR Binance borsasında işlem yaparken büyük bir mağduriyet yaşadım. Unfı/TRY coini yatırım amaçlı aldım, ancak Binance bu coini hiçbir ayrıntılı bilgi vermeden ve müşterilerini yeterince bilgilendirmeden delist etti. Sonuç olarak cüzdanımda bulunan coinler görünmez hale geldi ve parama ulaşamıyorum.

Binance, delist işlemiyle ilgili çekim süresi gibi kritik detayları kullanıcılarına doğru düzgün bildirmediği gibi, bakiyemizin akıbeti hakkında da hiçbir açıklama yapmadı. Bu süreçte müşteri desteği sağlamak yerine, otomatik yanıtlar vererek oyalama taktikleriyle sorunları geçiştiriyor. Benim gibi mağdur olan birçok kişi, Binance’e güvenerek yatırımlarını yapıyor ancak böyle bir sorumsuzlukla karşılaşınca kendilerini çaresiz buluyor.

07 Kasım 2024 12:38 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Mustafa K. UNFI listeden kaldırılmıştır. Konuyla alakalı duyuru yapılmıştır. Listeden kaldırılan kripto varlıklarınızı ağ ve varlığı destekleyen farklı bir platforma çekebilirsiniz. ^CK Saygılarımızla, Binance TR Ekibi

30 Ekim 2025 12:22

Binance TR'de Kaldırılan Altcoin Ve Kaybolan Varlıklar

Combo Coin Bakiyem Hiçbir İşlem Yapmadan Kayboldu, Acil Destek Bekliyorum

30 Ağustos 2025 21:51
combo-coin-bakiyem-hicbir-islem-yapmadan-kayboldu-acil-destek-bekliyorum-1.jpg

Binance TR Uygulama Hataları Ve Şeffaf Olmayan Coin Listeleme Süreçleri Güvenimi Sarsıyor

30 Eylül 2025 19:45
binance-tr-uygulama-hatalari-ve-seffaf-olmayan-coin-listeleme-surecleri-guvenimi-sarsiyor-1.jpg

17 Nisan 2025 20:58
Binance TR Troy Coin İade Sorunu