BNP Paribas Cardif Sigorta BNP Pariba Cardif Oto Yıkama Hizmeti

16 Mayıs 2024 14:43

BNP Paribas Cardif uzatılmış garanti hizmetinden her ay bir defaya mahsus oto yıkama işlemi randevusu alamıyorum ve müşteri hizmetleri BNP Paribas Cardif hasar birimine aktarıyor. Hiçbir şekilde oto yıkama hizmetinden faydalanamıyorum. Bazı müşteri hizmetleri temsilcileri 0 (212) 410 58 33 numarasına aktarıyor, aktardıkları numara sigorta şirketi ile ilgili ve konuyla hiçbir alakası yok.

16 Mayıs 2024 15:12 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebinizi detaylı olarak incelemeye başladık. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Mutlu günler dileriz . Saygılarımızla BNP PARİBAS CARDİF SİGORTA A.Ş.

17 Mayıs 2024 13:48

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili 17.05.2024 tarihinde tarafınıza telefon aracılığı ile dönüş yapılmıştır. Mutlu günler dileriz . Saygılarımızla BNP PARİBAS CARDİF SİGORTA A.Ş.

Turan sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2025 23:50
Emre sonuçtan çok memnun

06 Haziran 2024 08:31
BNP Paribas Cardif Sigorta BNP Paribas Cardif Firması Kartımdan Ücret Çekmeye Çalışıyor.
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 14:32
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 14:55
Okan sonuçtan çok memnun