Boyner Cevahir Şubesinde Müşteri Memnuniyeti Sorunu Ve Defolu Ürün

Funda
12 Eylül 2024 21:39

07.09.2024 tarihinde Cevahir Boyner şubenizden 6 parça Emporio Armani'den 15.000 TL'ye ürün aldım. Oradaki ekip arkadaşlar satarken iyi hoş güzel peşimde pervane olup ilgilendiler. Alışverişim sonlandığında ürünlerin alarmı unutulup pakete yerleştirilmişti. Kendim bu durumu fark edip kasa noktasında alarmları söktürdüm. Eve gidip ürünleri incelediğimde bana verdikleri t-shirt'ün yaka kısmı yırtıktı. Kendileri alarmı bile fark edemeyen ekip arkadaşlar bu defolu ürünleri müşterilere tekleme olarak satıyorlar. İade etmeye gittiğimde bana bu ürünü biz böyle satmayız deyip iademi gerçekleştirmemek için zorluk çıkarttılar. Bu durumu kabul etmeyip etiketli olan bir ürünü iade edememe sebebini sorduğumda değişim yapıp yenisini verebiliriz deyip geri çevirmeye çalışıyorlardı. Kabul etmeyip ikna ettirdiğimde yetkili arkadaşlar iademi gerçekleştirmek için bilerek 40 dakika bekletti. Kendilerine acelemin olduğunu, başka birini yönlendirin dediğimde koskoca Boyner'de başka çalışan yokmuş gibi ofise gitti. Arkadaşımız acil ofis ihtiyacında deyip nasıl kurumsal olmadığınızın kanaati böyle büyük bir markanın bu tarz personellerle temsil edilmesi gerçekten üzücü. Bir daha bu şubenizden alışveriş kesinlikle yapmam. Sadece satarken güler yüz gösteriyorsunuz, kendi hatalarınızda müşteri memnuniyeti umurunuzda değil.

13 Eylül 2024 08:57 (Şikayetten 11 saat sonra)
14 Eylül 2024 10:18

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Mert sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2023 12:02
"Bugün öğle saatlerinde Yasemin hanım aradı ve bana en yakın Boyner mağazasına giderek iademi gerçekleştirebileceğimi söyledi. Biraz önce Gebze Center Boyner mağazasına giderek ürünü iade ettim. Buradan Yasemin hanıma ve Gebze Center Mağaza personeli ve müdüresine teşekkür etmek istiyorum. Sorunun çözümü için özel ilgi ve çaba sarf ettiler."
Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

Bilgehan
19 Haziran 2024 11:58