Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Kağan
22 Ekim 2024 02:21

Boyner'den 8 Ekim tarihinde bir ürün satın aldım. Sipariş numaram 4151377612. Tahmini teslim tarihi 14 ekimdi. Ürün 15 Ekim akşamı tarafıma teslim edilmiş görünüyor ancak elime herhangi bir ürün ulaşmadı. Müşteri hizmetlerini aradım kargo firmasıyla konuşacaklarını söylediler ancak herhangi bir gelişme olmadı. Tahmini teslimin üzerinden 1 haftadan fazla zaman geçti. Kargo firmasının da kargo takibinde ürünün teslimata çıkma saati ve dakikası ile tarafıma teslim edilme saati dakikası aynı. Nasıl dikkatsiz ve saçmalık iş yapıyorsunuz anlamıyorum. Ekstra olarak kargo firması Aras Kargo ve takip numaram 4423325869511. Umarım hatanızı düzeltirsiniz.

22 Ekim 2024 09:04 (Şikayetten 6 saat sonra)
25 Ekim 2024 09:34

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

11 Kasım 2024 11:18

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Nimet sonuçtan memnun

Nimet
07 Kasım 2024 01:10
"Çözümünüz için teşekkür ederim Boyner"
Ercan sonuçtan çok memnun

Ercan
05 Kasım 2024 20:46
"Teşekkürler"
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 14:01
Boyner-Aras Kargo Aracılığıyla Gönderdiği Kargom Yok
Boyner-Aras Kargo Aracılığıyla Gönderdiği Kargom Yok
Enes sonuçtan çok memnun

02 Ekim 2024 16:26
"1 haftadır sürüncemede olan konu Şikayetvar'a taşındıktan sonra 2 dakikada çözüldü. İlgilenen arkadaşa teşekkür ederim."
Boyner Online Mağazasından Sipariş Verdim Ama Teslimat Sorunu Yaşıyorum

Seher