Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Burger King Siparişi: Soğuk Ve Geç Gelen Yemekler

16 Aralık 2024 16:10

16 Aralık'ta Yemek Sepeti üzerinden Burger King siparişi verdim. 700 metre yakınlıktaki konuma sipariş elime bir saatte ulaştı. Geç gelmesinin yanı sıra, çöp halinde geldi. Soğuk hamur olmuş, bir sürü para ödediğim ürünlerle karnımızı doyuramadık. İnsanların önüne çöp atar gibi paketlemeleri ile yiyecekler yenmeyecek hale gelmişti. Artık çalışanların bunu kasıtlı yaptığını düşünüyorum. Özellikle Çekmeköy Taşdelen Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Burger King şubesi yetkilisi, anlaşılan siparişlerin müşterilere ne halde geldiğinden habersiz. Paramın boşa gitmesi ve aç kalan çocuklarıma mecburen soğuk hamburger yedirip patatesleri ve yan ürünlerin çöpe gitmesi, siparişin sonucu oldu. Sayenizde paramı çöpe harcamış oldum. Şikayetçiyim. Son tüketiciye ulaştığınız bu mecrada iyi hizmet vermek zorundasınız. İnsanlar paraları sokaklardan toplamıyor.

17 Aralık 2024 15:27 (Şikayetten 23 saat sonra)

Sayın Yetkili, 31006808 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

26 Nisan 2024 23:39
Burger King Kafasına Göre Çalışıyor
Umit sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 14:09
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 22:20
Utku sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2025 21:31
Emirhan sonuçtan çok memnun