Ali sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2024 04:14
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Firma tarafından dün arandım. Sorun ile ilgili özürlerini ilettiler. Bugün de Migros Yemek üzerinden para iadem yapıldı. Sorunun çözümü için teşekkürlerimi iletiyorum.”

28.04.2024 tarihinde saat 15:20'de Burger King Paşaköy (14 Burda) Şubesinden sipariş verdim. Bir süre sonra 0212 912 58 88 numaralı (daha sonra Burger King Fiyuu ya ait olduğunu öğrendiğim. Telefondan aranarak teslimat bölgemin uyuşmadığı, konumu yanlış işaretlediğim bahane edilerek siparişin iptal edileceği söylendi. Oysa ki konumum doğruydu Zaten Migros Yemekten daha önce çok sayıda sipariş vermiştim. Alelacele SMS ile gelen kod istenerek, Migros Yemek Canlı destekten siparişi iptal edip yeniden oluşturabileceğim söylendi. Bu kodun teslimat kodu olduğunu daha sonra fark ettim. Zaten uygulamada Sipariş "Teslim Edildi" durumuna düştü. Migros Yemek Canlı desteğe ulaştım. Ancak 2 gündür talebimin incelendiği söyleniyor. Yaşadığım olayı detaylıca düşününce kurye firmasından arayan şahsın ücretin cebinden çıkmaması için bunu yaptığı, hatta yemeği bile yemiş olabileceği aşikardır. 150 lira için böyle bir şey yapılması ne Burger King, ne de Migros Yemek gibi iki kurumsal firmaya yakışmamaktadır.
Bana gelmeyen yemeğin parasını, ödemek durumunda bırakılarak mağdur edildim. Sorunumun çözülmesi, yaptığım ödemenin iade edilerek tarafıma aktarılması için gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

02 Mayıs 2024 16:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

“Sayın Misafirimiz, 28623785 Numaralı bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeler sonrasında en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğimizi bildirir, Burger King’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.” Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Ali
04 Mayıs 2024 09:28

16 Mart 15:34

21 Şubat 22:12
Emre sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 00:54

21 Mart 14:08