Afşin sonuçtan hiç memnun değil

Çocuk Menüsünde Sürpriz Coco Cola Krizi

15 Aralık 2024 22:31

Denizli Sinpaş Burger King şubesinden 14.12.2024 akşam saatlerinde ailemle birlikte 3 adet menü satın aldık. 1 adet menü çocuk menüsüydü. 6 yaşında bir erkek çocuk sahibiyim. Sağlık açısından hiç Coco Cola içirmedim. Çocuk menüsünün yanında hiç sorulmadan 3 adet Coco Cola verilmiş. Bizde Ayran ya da çocuğumuzun sağlığına uygun bir içecek verildi sanıyorduk. Anlamadığım gerek kendi web siteniz, gerek online sipariş platformları ve gerekse şubenizdeki çocuk menüsü görselleri olsun, hepsinde "Ayran" içerecek olarak müşteriye menüyü tanıyorken, yaşının ufak olduğu her halinden belli olan bir erkek çocuğuna nasıl düşüncesizce Coco Cola verebiliyorsunuz? Siparişimizi verirken "hamburger içinden et haricinde hiçbir şey olmasın, sadece ekmek ve Eti" diye söylüyorum. Evet bu doğru şekilde hazırlanıyor. Ama serviste direk 3 tane Coco Cola veriliyor. Hem de bir tanesi ufak bir çocuğa. Bu kadar mı eğitimsiz personeliniz? Tadını öğrenmesini istemiyordum. İlerleyen yaşlarda belki tüketirdi ama şimdi değil. İçeceği değiştirdik değiştirmesine lakin tadını keşfetti, bizim içeceklerinde Coco Cola olduğunu fark etti. Sonunda yeteri kadar içmeden gizli gizli yemeği bitirdik. Bütün emeğimizi heba ediyorsunuz, sormadan 6 yaşında bir çocuğa Coco Cola veriyorsunuz ki menüde ayran görseli mevcut. Diyecek hiçbir söz bulamıyorum. Bu yazı burada kalsın, bir çok aile okusun, çocuk markanızı tercih etmesinler.

17 Aralık 2024 14:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Yetkili, 30999386 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

07 Mart 22:40
Burger King'de Sürekli Tekrarlanan Sipariş Hatası