Ruslan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Onay Kodu Ve İlgisiz Satıcı Sorunu

30 Aralık 2024 03:39

Merhaba. Ben Trustyshop satıcısı dan chatgpt Plus sipariş verdim. Gmail ve parola verdi bana. Bende giriş yapınca onay kod talep etti. Satıcıdan onay kodu aldım yazdım. Yanlış çıktı. Defalarca yardım istedim. Sorunumu hall etmedi. Şikayetçiyim. Keşki sizin sitenizden sipariş vermeseydim.

30 Aralık 2024 21:06

Trustyshop satıcısından chatgpt Plus siparişi verdim. Satıcı bana bir Gmail ve şifre verdi, ardından onay kodu ile chatgpt Plus’a giriş yaptım. Ancak daha bir gün bile geçmeden verilen Gmail’in sahte olduğunu fark ettim. Durumu hemen satıcıya ilettim ve yaşadığım sorunu bildirdim. Bunun üzerine bana yeni bir Gmail ve şifre gönderdi, ancak bu bilgilerle de giriş yapamadım. Yine sahte bilgiler verilmişti. Sorunu tekrar bildirdiğimde ise satıcı, "elektrik kesildi" veya "evde değilim" gibi bahanelerle durumu çözmekten kaçındı. Mağduriyetim giderilmedi ve aldığım hizmet karşılanmadı.

30 Aralık 2024 19:25

Trustyshop satıcısından chatgpt Plus siparişi verdim. Bana bir Gmail ve şifre verdi. Ardından onay kodunu kullanarak chatgpt Plus’a giriş yaptım. Ancak bir gün bile geçmeden, verdikleri Gmail’in sahte olduğunu fark ettim. Durumu satıcıya ilettim, sorun yaşandığını söyledim ve bana yeni bir Gmail ve şifre verdi. Ancak bu kez de verilen bilgilerle giriş yapamadım; yine sahte Gmail ve şifre verdiklerini anladım. Satıcıya tekrar yazdım, ancak sorunu çözmek yerine “elektrik kesildi” ve “evde değilim” gibi bahanelerle yardımcı olmadı. Mağduriyetim giderilmedi ve problemim çözülmedi.

30 Aralık 2024 20:25

30 Aralık 2024 20:50

Sorun var

30 Aralık 2024 21:32

Ürün sorunu

Denis sonuçtan hiç memnun değil

Itemsatis Sitesinde Ürün Alınamıyor Müşteri Desteği Yetersiz

Denis