Semih sonuçtan hiç memnun değil

CK Boğaziçi Elektrik Yıllar Önce Ödenen Borcumuzun Haciz Yazısı Kaldırılmıyor!

04 Ağustos 2024 23:12

CLK Boğaziçi Elektrik firmasında babam B******* E*** adına 2014 yılında haciz konulmuştu. Borç 2017 yılında kapatıldı. Fakat borç kapatılmasına rağmen ekte dosya numaraları görülen borçların borcu yoktur yazısı gönderilmedi. Daha önce bu konuda Bayrampaşa CLK Boğaziçi Elektrik merkezine giderek dilekçe yazdık fakat ona rağmen firma haciz kaldırma yazısını göndermedi. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü tekrar gittik, borcumuzun olmadığını kendileri de söylediler. Daha sonra Bakırköy 14. İcra'ya gittiğimizde icra memuru firmanın henüz yazıyı göndermediğini söylediler. Tekrar Bayrampaşa CLK Boğaziçi Elektrik'e giderek dilekçe yazdık ve personelle görüştük, bize yeniden gönderdiklerini, haczin kalkacağını söylediler. Cuma günü Bakırköy 14. İcra'ya gittiğimizde ise henüz yeni vekil atadıklarını ve avukat (G**** F*****) hanımefendinin borcu yoktur yazısını göndermediğini ve gönderdikleri takdirde haczi hemen kaldırabileceklerini söylediler. Defalarca CLK Boğaziçi Elektrik merkezine gitmemize ve müşteri ilişkileri ile görüşmemize rağmen bize avukatları G**** F*****'ın iletişim bilgisi paylaşılmadı. Yıllardır üstlendikleri sorumsuzluklar yetmezmiş gibi çözüm için hiçbir şey yapmadılar. Avukat hanım ile görüşüp yazıyı göndermesini söyleyeceğimizi defalarca dile getirmemize rağmen firma hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Bu durumun sebebi biz değiliz, yıllar önce ödenmiş bir borcun borcu yoktur yazısını göndermedikleri için acilen satmamız gereken taşınmazımızın satışını haciz yazısı yüzünden gerçekleştiremiyoruz. Bakın ödenmiş bir borçtan bahsediyorum. Hatta icra dairesine CLK Boğaziçi Elektrik tarafından ödenmesi gereken harcı bile ödedik. İstanbul Barosu'ndan avukatın mail adresine ulaşıp mail gönderdik, hiçbir dönüş olmadı. Soruyorum size, ödemeyi almak için susmayan telefonlarınız neden bir haciz yazısı kaldırma işlemi için işlevsiz? Peşine düşmesek neden bu kadar basit bir yazıyı gönderme gayretinde bulunulmuyor? İnsanları bu denli mağdur etmenizin gerekçesi ne? Bu nasıl bir iş bilmezlik ve sorumsuzluk! İcra memuru 15 dakikada halledebileceği bir işi sizin sorumsuzluğunuz ve ulaşılmazlığınız yüzünden halledemiyor. Bunun yasal bir yaptırımı yok mu zannediyorsunuz? Elimizdeki tüm belgelerle kapalı bir dosyanın taşınmazlar üzerindeki haczini 8 yıl kaldırmamanızın yaptırımını çok kıymetli avukatınıza danışın. Çünkü son çare olarak bu hafta yasal haklarımıza başvuracağız. Defalarca gidip gelmemize ve anlayışlı ve alttan almamıza rağmen görüyorum ki kimse ilgilenmeyecek!

05 Ağustos 2024 13:55 (Şikayetten 14 saat sonra)
05 Ağustos 2024 13:55

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmıştır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

Vural sonucu yetersiz buldu

Aboneliğim Olmayan Eve 7500 TL Haksız Borç Çıkartıldı Ve Ödeme Zorunlu Tutuldum

01 Eylül 2025 15:38
aboneligim-olmayan-eve-7500-tl-haksiz-borc-cikartildi-ve-odeme-zorunlu-tutuldum-1.jpg
Erol sonuçtan çok memnun

04 Temmuz 2024 09:20
"Çok teşekkür ederim sayenizde sorun çözüldü iyi ki varsınız"
Savas sonuçtan hiç memnun değil

CK Boğaziçi Elektrik Haksız Yere Kapama Açma Bedeli Faturaya Yansıtılmış

07 Kasım 2023 20:47
Zübeyde sonuçtan hiç memnun değil

CK Boğaziçi Elektrik Kurumunun Güvenlik Açığı

26 Ağustos 2023 21:53