Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Coca-Cola Küçük Esnafı Umursamıyor

12 Temmuz 2024 09:07

Coca-Cola firmasıyla uzun yıllardır çalışıyorum ve yaklaşık 1 ay öncesine kadar palet mal almam karşılığında soğutucu dolap temin edileceği söylendi. Palet malın ödemesini yaptıran Coca-Cola çalışanı o günden sonra bir daha dükkana gelmedi, telefonlarımı açmıyor ve işin aksi tarafı sütlük dolabımda bozuldu. Coca-Cola destek merkezini sanırım 100'den fazla aradım ve konuyu anlattım. Her defasında tarafınıza dönüş yapılacaktır deniyor ama sonuç yok.

12 Temmuz 2024 09:50 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Merhaba, Konu yetkili birimimize iletilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Coca-Cola İletişim Merkezi

Ahmet
12 Temmuz 2024 13:47

Yalan kardeşim Cevap vermek için cevap yazıyorsunuz buraya hangi yetkili beni aradı bugün plasiyer arıyor beni dolabına bakacağız böyle bir konu açılmış diye arandım sadece. Ben 100den fazla aradım dönüş olmadı hiç. Koskoca Coca-Cola’nın yaptığına bakın ya yazık

Ahmet
30 Temmuz 2024 11:53
Coca-Cola Küçük Esnafı Umursamıyor

Merhaba bu ikinci şikayetim coco cola firmasıyla 24 haziranın öncesinde ürün karşılığında bana dolap verilecekti. 1 palet suyu satan Coca-Cola firması 2 aydır bana uğramıyor ve çözüme ulaşmıyorlar. Bu esnafı dolandırmak değil midir? Ne arayan var ne soran var malı satarken abi abi ama

Soğutucu Dolap Teslim Edilmedi, Mağduriyetim Giderilmiyor

12 Ağustos 10:00