Yanıltıcı Değişim Politikası

12 Aralık 2024 12:57

Merhabalar, Isparta İaş Park AVM Colin's mağazasından 08.12.2024 tarihinde arkadaşıma hediye aldığım kot pantolonu alırken, Antalya'ya götüreceğimi ve arkadaşıma aldığımı belirttim. Colin's çalışanları, Antalya'da beğenmezse değiştirebileceğimi ve herhangi bir problem olmayacağını söylediler. 12.12.2024 tarihinde Antalya Özdilek AVM Colin's şubesine iade etmek istedim. Giyilmiş ve herhangi bir sorun olmazsa değişim yapamayacaklarını söylediler. Bu pantolon sadece bir kez deneme amaçlı giyildi ve şimdi iade edemiyorum. Bir daha mümkün değil Colin's'ten alışveriş yapmam fakat bu sorunumun çözülmesini istiyorum. Ben alırken söyledikleri burada kabul görmüyor, ürünü satalım ne olursa olsun kafasından çıkıp benim sorunumu çözün.

13 Aralık 2024 14:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz hakkında detaylı bilgi gün içerisinde çağrı merkezimiz tarafından sizlere iletilmiştir.Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri Departmanı.

Sadece 1 Saat Giyilen Pantolonda Diz Çıkması Ve İade Sorunu

12 Ekim 2025 16:39
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Pantolon Değişiminde Yüksek Fiyat Farkı Ödemek Zorunda Kaldım

21 Eylül 2025 16:21
Agah sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2025 19:05
hatali-urun-degisiminde-adil-olmayan-surec-ve-ekonomik-kayip-1.pdf

Rumeysa
24 Haziran 2025 22:55
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Colins Mağazasında Bilgilendirme Yapılmadan Değişim Ve İade Reddedildi Mağdur Oldum

04 Ağustos 2025 08:23