20 Ağustos 2024 18:00

Coral Travel şirketinden aldığımız bir Avrupa Masalı turuna 12/19 Ağustos tarihlerinde katıldık ve Avrupa kabusunu yaşadık. Tura farklı turizm acentelerinden satın alan 47 kişilik bir grupla çıktık. Turun koordinasyonu İstya Tur tarafından yapılmış, ilk gün Milano merkeze götürüldük, burada 1 saat zaman verildi. Sonrasında buluşma noktasına geldik ve rehberimiz otobüsün arıza yaptığını, şoförün ilgilendiğini ve birazdan geleceğini beklememizi belirtti. 40 derece sıcağın altında şoför 10 dakika sonra gelecek, 15 dakika sonra gelecek diye diye tam 6 saat aç susuz bekletildikten sonra saat 22:00 gibi otobüs geldi ve rehberin bize yanıtı 'İyi tarafından bakın, kimse Milano'da bu kadar vakit geçirmedi' oldu. Sonrasında sabaha karşı saat 04:00'te kalacağımız otele gidebildik ve tekrar saat 08:00 gibi gezi başladı. Biz ekstra olan tüm turları satın aldık, gezeceğimizi zannederek. Ancak rehber ve şoför tam bir faciaydı. Saatlerce otobüs tepesinde gezdirilip, görmemiz gereken yerlerde rehberimiz 'Burada şu bina var, şurada şu bina, haydi şimdi yarım saat serbestsiniz, gezin' diyerek hiçbir yer hakkında yeterli bilgi vermeden çocuk avutur gibi bizi güya gezdirdi. Biz o yarım saatte sadece tuvalet ihtiyaçlarını karşıladık, aç susuz gezdik. Bunu rehbere ilettik, tabii aldığımız cevap 'Kraker yiyin' oldu. Ertesi gün tura katılan herkesin heyecanla beklediği Portofino turu vardı, ancak kabus burada da bitmedi. Turun şoförü bizi yanlış yola soktu ve yaklaşık 45 dakikamız gitti. Hepimizde navigasyon vardı, bunu söyledik, tabii ki kabul etmedi ve biz Portofino'da sadece 15 dakika kalabildik. Diğer günlerde hep bu şekilde otobüste geçti. Son gün turunda eksik kalan Como Gölü'ne gidecektik. Sabah saat 07:00'de yola çıkıldı ve otobüs otobanda arızalandı. 20 km hızla otobanda giderken İtalya polisi peşimize düştü, benzinliğe bizi soktular ve otobüsün uluslararası geçiş belgeleri olmadığı için ceza kestiler. 3.5 saat benzinlikte bekledikten sonra 3. otobüs geldi ve biz tur programında olan Como Gölü'ne geldik. Tabii yine zaman kaybettiğimiz için 10 dakika Como Gölü'nü bize göstermiş olmak için gösterdiler ve uçağa zor yetiştik.

20 Ağustos 2024 18:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

İshak
İshak

Merhabalar hizmet almış olduğunuz kurum Coral travel firmasıdır bu ve diğer firmalar bizim markamızın ismini bilerek ya da bilmeyerek turlar yapmaktadırlar bu firmalar hakkında gerekli tebligatlar hukuki olarak taraflarına ulaştırılacaktır. Sizlerden ricamız "Avrupa masalı"kelimesini yan yana yazılmamalıdır çünkü "Avrupa masalı" bir markadır ve sadece kullanım hakkı firmamıza aittir ve logosu aşağıda belirtilecektir. Firmamızın itibarı bu konuda zedelenmektedir."Avrupa masalı" Türkiye Patent Enstitüsü tarafından tescil edilmiş yasal bir markadır. Belirtilen bu firmaların hiçbirisi ile ticari bağımız bulunmamaktadır Bizler tamamıyla ayrı bir firmayız. Site İSMİMİZ:www.avrupamasali.com Instagram adresimiz avrupamasalii Gerekli düzeltmeleri yapmanızı önemle rica ederiz. Saygılarımızla "Avrupa masalı"

Coral Travel Bir Avrupa Masalı Turu Bir Kabusa Döndü

Coral Travel Avrupa Masalı Turu Mağduriyeti!

21 Ağustos 2024 20:23
Elçim sonuçtan çok memnun

20 Ağustos 2024 14:40
"Yaşadığımız olumsuz deneyim sonrası süreçte yanımızda olan, mağduriyetimizin telafisi için her türlü desteği veren Trendgezi Seyahat firmasına ve firma yetkilisi Mustafa Bey'e teşekkür ediyorum"
İstyatur İstya Tur'Bir Avrupa Masalı"Turu Mağduriyeti
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 13:27