D-Smart Hizmetinde Sürekli Sorun Ve Yanlış Bilgilendirme

23 Aralık 2024 08:51

1 yıldır D-Smart şirketinden hizmet almaktayım (almaya çalışmaktayım) ve cayma bedeli çıktığı için ve bana yardımcı olacaklarını defalarca söylemelerine rağmen sadece şu olursa iyi olur, bu olursa düzelir deyip bir şeyler yaptıklarını söyleyip geçiştirdiler. Ben yine düşük hızda ve sürekli kesintilerle interneti kullanmaya devam ettim. Ayrıca bu aboneliği alırken internet almak için aradım istememe rağmen 2 adet TV paketi de verilmiş. Bunlardan 1 tanesini 2 ayda zar zor iptal edip faturaları ödenecek deyip tarafıma ödenmemiş, diğerini 1 yıldır kullanmadan ödüyorum.
Artık canıma tak etti. Evden çalıştığımız için internet sebebi ile çok yorulduk ve yeni bir internet bağlattım. D-Smart'ı iptal etmeye çalıştığımda ise çağrı merkezlerinden abonelik süresi sona ermeden iptal edemem bilgisini aldım.
Ancak bir D-Smart bayisine gittiğimde iptal edebileceğini belirtti. Bu kadar büyük bir firmanın böyle bir hizmet vermesi, ayrıca yapılan hatanın düzeltilmesi yerine defalarca başka hatalar yaparak daha da kötü bir sonuca bağlaması ne kadar doğru olabilir? Bu mağduriyet hala giderilmiş değil.

Yapılması gereken D-Smart'tan hizmet almamak.

24 Aralık 2024 17:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

Buket
17 Ekim 2024 14:37

Hatice
27 Kasım 2023 10:35

Özlem
20 Haziran 2024 11:28
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Meral
22 Kasım 2023 02:05