Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

D-Smart Onaysız Abone Yapıyorsunuz Sürekli!

Abdullah
23 Ağustos 2024 21:27

3 tane Şikayetim var.
İlk olarak internet paketi ( 62531927 numaralı abone ). Daha önce bir modemim olduğunu, modeme ihtiyacım olmadığını söyledim. Sözleşmem modemsiz olarak kaydedildi. Ancak bir ay sonra modemi kaydettiler ve hiç bana ulaşmadan modem ücreti ödememi sağladılar. Onlara modem istemediğimi söyledim. Neden modemi kaydettiniz? Dedim. Onlar ise bana modem gönderdiklerini söylediler. ( gönderdiği adam almış olabilir bilmiyorum )! Çünkü Şikayette bulundum ve olumsuz bir sonuç aldım. Bana modem gönderdiklerini ve teslim aldığımı söylediler. Ancak ben asla hiçbir modemi teslim almadım.
Aksaray, Ankara Caddesi oturuyordum sokakta bulduğu kameralardan emin olun! Adam geldi mi?
Ve bu alamadığım modemin ücretini şimdiye kadar ödüyorum çünkü internet faturası ile geliyor.
2. Şikayetim
Benim haberim ve iznim olmadan D-Smart Spor Ailesi paketine abone yaptılar! ( 63909012 numaralı abone ), Ben Aksaray'da öğrenciydim. Evimde televizyon bile yok. Bu pakete iki yıllık abone yapıldım. Ancak şikayette bulundum ve haklı olduğumu söylediler. Yanlışlıkla abonelik yapıldığını ve iptal edeceklerini söylediler. Ancak büyük sorun, bana bir receiver cihazı kaydetmeleri ve bu yüzden 1350 TL'lik bir fatura çıkması oldu. Şimdiye kadar birçok şikayette bulunmama rağmen sorun çözülmedi. Ben hiçbir cihaz almadım sizden! Ben zaten onaysız abone oldum cihaz gelse bile almam! Ama bana teslim ettiklerini söylüyorlar.
D-Smart'tan olumlu bir yanıt almadım.
Bu borç üzerimde kaldı ve ödemedim.
3. Şikayetim
Bir süre sonra aynı hatayı tekrar yaptılar bu hafta içinde ; iki yıllık D-Smart Spor Ailesi paketine abone yapıldım!
( 61085218 numaralı abone ) Aynı hatayı tekrar yaptılar. Bu aboneliği iptal etmek için aradım ve haklı olduğumu, benim iznim ve haberim olmadan abone yapıldığımı söylediler ve özür dilediler. Ama biliyorum ki tekrar bana receiver cihazı verdiklerini söyleyecekler. Zaten şu anda Aksaray’da değilim. Bu paketlere abone olmak istemiyorum ama beni zorla ve izinsiz abone yapıyorlar. Şimdi yine 1350 TL'lik bir fatura çıkacak 2700 TL olacak ve bana televizyon cihazı verdiklerini söyleyecekler ama ben hiçbir cihaz almadım. Şu anda uzun süredir Ankara'da yaşadığımı ve Aksaray'da yaşamadığımı kanıtlayabilirim. Şimdiye kadar bu şirketle büyük sorunlar yaşıyorum ve hala hiç kimse çözmedi, her aradığımda siz teslim aldınız falan derler. İnsaflı biri olsun sizden çözsün artık

24 Ağustos 2024 10:37 (Şikayetten 13 saat sonra)
Abdullah
03 Eylül 2024 18:41
D-Smart Onaysız Abone Yapıyorsunuz Sürekli!

Her zamanki gibi DSmart sorunları çözülmedi. Hatta faturalar gelmeyi başladı

04 Eylül 2024 10:08

Tekrardan merhaba Abdullah Bey, Çağrı merkezi iletişim ekiplerimizin yaptığı aramalarda sizlere ulaşılamadığını görüntülemekteyim. 08502660266 numaralı çağrı merkezimizi aramanızı önemle rica ederim. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
05 Temmuz 2023 17:39
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
13 Eylül 2023 21:46
Muas sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 14:13
Saffet sonuçtan hiç memnun değil

Saffet
19 Ekim 2024 10:28