30 Ekim 2024 20:33

D Smart arıza için Erzurum D Smart yetkili servisinden geldiler ve kutu değişimi yapıp arızayı onarmadan 400 TL parayı alarak gittiler. Tekrardan D Smart müşteri temsilcisini aradım ve arızanın giderilmediğini söylediğimde tekrardan bir servis görevlisi göndereceklerini ancak 400 TL para karşılığında tekrar gelebileceklerini söylediler. Arızayı düzeltmemelerine rağmen paramı alıp kalkıp gittiler. Sonrasında elektrikçi bir arkadaş geldiğinde kutu ile alakalı bir sorun olmadığını ve kabloda sıkıntı olduğunu söyleyerek derhal arızayı giderdi. D Smart Erzurum yetkili bayisi arızamı onarmadığı gibi 400 TL ücreti alıp cebine indirdiler. Bu hususta gerekenin yapılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini istiyorum. Gerekli yerlere şikayette bulunacağım.

31 Ekim 2024 16:50 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba Sema Hanım, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Size yardımcı olmayı çok isterim. Yaşanan aksaklığın giderilmediğini bildirdiğiniz için bir kayıt açtım ve ilgili birimimize ilettim. Gereken incelemeler tamamlandıktan sonra tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Sema
Sema
31 Ekim 2024 16:54
D Smart Yetkili Servisinden Alınan Ücret Ve Çözülemeyen Arıza

Benim onarımını sağ olsun bir elektrikçi geldi ve yaptı ama benim kutumu değiştirmekten başka bir şey yapmayıp üstüne üstelik gelip 400 TL parayı alıp hatayı çözmeden giden ve tekrar çağırmam halinde yeniden para vereceğimi ancak o şekilde tekrar personel göndereceğinizi söylüyorsunuz D Smart yetkili servisi kadar kötü şartları olan bir kanal servisi görmedim daha

Didar
03 Ağustos 2023 15:00
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
10 Ağustos 2024 11:58
D-Smart Sorumsuzluğu Ve Yetersizliği
Emre sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2025 21:23
d-smart-tv-arizasinda-yetersiz-destek-ve-yuksek-servis-ucreti-4.jpg
d-smart-tv-arizasinda-yetersiz-destek-ve-yuksek-servis-ucreti-3.jpg
d-smart-tv-arizasinda-yetersiz-destek-ve-yuksek-servis-ucreti-2.jpg
d-smart-tv-arizasinda-yetersiz-destek-ve-yuksek-servis-ucreti-1.jpg
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
01 Mart 2024 19:15
Ökkeş sonuçtan hiç memnun değil

Ökkeş
08 Ağustos 2023 09:34