Galip sonuçtan memnun değil

Delta Hospital Ve Sencard Tazminat Talebi Duyarsızlığı

02 Temmuz 2024 13:22

29 Mayıs tarihinde eşim N***** P**** sağlık sorunu nedeniyle Delta Hospital'da acilden tedavi oldu ve Acıbadem Sigorta'dan kendi iş yeri özel sağlık poliçemden yararlanarak ödemeyi gerçekleştirdik. 1 Haziran'da tekrar tedavi olmak için gittiğimizde Delta Hospital tarafından tatil günü olduğundan servis açık olmadığı için oradan giriş yapamayacağımızı ve 2 gün geçtiği için acilden giriş yaparsak sigortadan yararlanamayacağımızı, özel sağlık veya SGK kullandırılmadan bireysel ödeme yapılarak tedavi ettirebileceğimiz söylendi. Kanuni hakkımız olan özel sağlık ve SGK sigortasını Delta Hospital'in keyfi tutumu nedeniyle kullanamadım. Eşim bulantı sorunu yaşadığı için mecburen başka bir kuruma götüremeden oradan serum tedavisi yaptırdım. Daha önceden başka bir nedenle Delta Hospital'den yaptığım tazminat talebimi eksik evrak nedeniyle geri çeviren Acıbadem Sigorta nedeniyle Delta Hospital çalışanlarına özel sağlık sigortasından tazminat talep etmek için gerekli belgeleri eksiksiz olarak vermelerini özellikle belirterek belgeleri teslim aldım. Ne var ki Acıbadem Sigorta bu sefer de her zaman provizyon verip acil servis serum tedavisini karşıladıkları Delta Hospital'ı, bireysel olarak yapılan taleplerindeki belgelerin eksik olduğunu öne sürerek karşılamamakta yine ısrar ettiler. Acıbadem Sigorta çağrı merkezi ve Delta Hospital Küçükyalı arasında pinpon topu gibi defalarca gidip gelmeme rağmen eksik evrak dedikleri faturanın içerisinde hizmet bedeli yazısını Delta Hospital'dan yapılan işlemlerin detaylı yazılması şeklinde değiştiremediğim için (hastanenin yaklaşımı 'faturamız bu şekilde, SGK ile anlaşmalı değiştiremeyiz' şeklinde) hastaneye ödemiş olduğum 1718 TL tutarı özel sağlık anlaşması olan Acıbadem Sigorta'dan karşılayamamaktayım. 1) Özel sağlık sigortam ve SGK anlaşmam olduğu halde bu haklarımı kullandırmayan Delta Hospital Küçükyalı'dan şikayetçiyim. 2) Özel sağlık kurumum her zaman provizyon vererek ödeme yaptığı hastaneye kendi aldığım belgeler ile başvurunca tedavi masrafını karşılamamaları nedeniyle (kurumla aralarındaki bürokratik meseleleri öne süren) Acıbadem Sigorta'dan şikayetçiyim. Faturayı değiştirmeyeceklerini söyleyen hastane ve bu faturaya ödeme yapmayız diyen (resmi evrak değilmiş gibi) sigorta arasında çaresiz kalmaktayım.

Oktay sonuçtan hiç memnun değil

Delta Hospital Haksız Alınan Ücret Ve Personel Şikayeti

10 Mart 2024 15:02
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 09:34
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 10:07
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 19:30

30 Temmuz 2024 14:41