Ercan sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 23:47

İyi marka diye DemirDöküm hermetik şofben aldık. İlk 4 ay sorunsuzdu sonrasında ise en düşük derecede olmasına rağmen suyu aşırı ısıtmaya başladı ve bu sorun olduğunda musluğu kapatınca alev sönmüyor yanmaya devam ettiği için bu sefer cihaz aşırı ısı nedeniyle f1 arızasına geçerek kapanıyor. Allahtanki kapanıyor yoksa su akışı yokken yanması sonucu neler olur düşünmek bile istemem. Yaklaşık iki ay önce servis çağırdık Uşak servisi şener ısıtma garantiden su akış şalterini değiştirdi bir süre sorun yaşanmadı ancak son 15 gündür daha sık olmaya başladı. Bu sitedeki aynı şikayetleri okuyunca çok sayıda kişinin bu konudan mağdur olduğu görülüyor. Bu seri cihazlarda Belli ki üretim hatası var. Bu soruna bir çözüm bulunmaz ise cihazı iade edip ödediğim parayı geri almak istiyorum.

13 Mayıs 2024 07:59 (Şikayetten 8 saat sonra)
15 Mayıs 2024 11:45

Telefonuma gelen mesajda şikayet takibi için link verilmiş. Tıkladığımda şikayet çözüldü diye yazılıyor. Kim çözdü ne zaman çözdü bu sorunu.

18 Mayıs 2024 20:21

Dün servis geldi. Su girişinde bulunan küçük bir parçayı çıkardı. Bir süre bu şekilde deneyin dedi. Bugün yine aynı arıza meydana geldi. Yani çözüm bulunmadı. Cihazı iade etmek istiyorum.

20 Mart 2024 21:54

Şofben F1 Hatası Ve Sürekli Devam Eden Sorunlar

25 Temmuz 2025 01:10
Selen sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Şofben Su Akıtıyor, Servis Hizmet Vermiyor

08 Ağustos 2024 18:01

03 Nisan 2024 21:20
Murat sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Şofben Servis Sorunu Ve Sıcaklık Problemi

04 Şubat 2025 20:41