Digiturk Teknik Servis Muhatap Bulamama

11 Ağustos 2024 14:30

Yaklaşık 2 yıldır Digiturk full paket üyesiyim. Son 3 aydır hiçbir kanal çekmiyor. Kurulum yapıldığında ise 'kanal bulunamadı' diyor. Çeken kanallar da bozuk şekilde gösteriyor. Firmayı aradığım zaman, kendi hizmeti olan uydu kanalları izletme hizmeti için ekstra ücret talep ediyorlar. Bunu karşılamayacağımı, 'Bu sizin hizmetiniz, bana sağlamak zorunda olduğunuz bir hizmeti karşılayamıyorsunuz, sorunumu çözmeniz gerekir' dediğimde olumlu sonuç alamadım. Daha sonra yeter artık, tamam vereyim ücretini de kanallar düzelsin, aylık rutin para ödüyoruz, bari maçları izleyelim diye teknik servise ulaşmaya çalıştım. Ne online yardımda ne de telefon ile aradığımda asla müşteri temsilcisine bağlanamıyorsunuz, sorunu anlatacağınız bir muhatap bulamıyorsunuz. Teknik servis için paylaşılan telefon numarası ise saatlerce çalmasına rağmen asla açılmıyor. Bu kadar satış sonrası desteği kötü olan başka bir firma görmedim. İnsanların IP TV almasına şaşırmamalı. Sözleşmem bittiği için her gün arıyorlar, sorunumu anlatınca da ilgilenmiyorlar. Bağlatmayı düşünen arkadaşlar, bunu okuyarak başvuru yapsın, pişman olma ihtimaliniz çok yüksek.

İlyas
15 Aralık 2024 20:44

Digiturk Kanal Listesinde Olmayan Kanallar

Sercan
04 Aralık 2023 14:47

17 Ekim 2023 23:44

Şevki
28 Ağustos 2023 01:39
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 21:24