İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Fatura Ve Maç İzleme Sorunu

Yanlış Fatura Ve Maç İzleme Sorunu
19 Ekim 2024 20:17

Digiturk müşteri temsilcileri ile yaptığım görüşmede her şey dahil 499 TL fatura ödeyeceğimi söyledikleri halde, 50 günlük faturayı 1200 TL çıkardılar. O da yetmezmiş gibi, taraftarı olduğum Galatasaray maçını 19.10.2024 tarihinde izleyemedim. Benden para talep edildi. Ekte çektiğim resim de mevcuttur. 37 dakikadır online işlemlerden müşteri temsilcisi ile görüşmeye çalıştım fakat bir türlü bağlanamadım. Sonra iptal talebi için Bein Connect'i aradığımda hemen müşteri temsilcisi karşıma çıktı ve bende Fenerbahçe gözüktüğünü söyledi. Ben de daha önce Galatasaray maçını izlediğimi söyledim. Bir şey yapamayacağını ve maçı izleyemeyeceğimi söyledi. Telefonu kapattım. Arkadaşlar, Bein Connect ile yaşadığım bu sorunlar beni hayal kırıklığına uğrattı. Ne interneti istediğim gibi kullanabiliyorum ne de bu maç taraftar paketli sorun çözüldü. Hatta müşteri temsilcisine bağlanmak çok zor.

10 Kasım 2024 22:33

2 kere müşteri temsilcisi ile görüştüm. Ben taraftar paketi olarak GS seçtim. Hala FB gözüküyor düzeltin diyorum. Tamam diyorlar geçen hafta telefonuma mesaj geldi. Şikayetiniz incelendi ve herhangi bir sorun görülmedi diyorlar çıldırtacaklar 1 aydır GS maçlarını izleyemiyorum. Bu ay sonu iptal edip Türk Telekom'a geçmek niyetindeyim. Tekrar söylüyorum. Beın Connect bir pişmanlıktır.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 13:00
Şuheda sonuçtan hiç memnun değil

Şuheda
11 Kasım 2024 00:02

28 Aralık 2024 07:06
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2025 11:11