Dolap Şikayeti

Kemal
17 Kasım 2024 19:34

Sayın Yetkili;
09/11/2024 tarihinde dolap uygulamasında Ankara'dan Sakarya iline bir paket gönderdim. Ancak paket halihazır da halen alıcıya ulaşamamıştır. Bununla birlikte bir de Sürat Kargo 2 gün boyunca Sakarya aktarma da bekletiliyor. Dolap uygulamasına bununla ilgili inceleme başlattım. Sağ olsunlar 5 gün sonraya (çok az bir zaman 130 gün yapın) incelenecekmiş. Yav, parayı almaya gelince saliseler içinde alırken, iş işinizi yapmaya gelince neden 5-7-9 gün mühlet istiyorsunuz? Bir de size bunu yazınca manda gibi yüzüme bakıyormuşsunuz gibi geliyor. Arkadaş arayın diyorum anlatayım diyorum yok ama! Ayıp, ya! Cidden ayıp! Kargom 18 gün sonra gider. Zamanında gitti diye de kendinizi aklamak için bana e-mail atarsınız! Görev namusu diye bir husus vardır! Sizin görev namusunuz bu mudur? Müşteri memnuniyetsizliği midir?

03 Ocak 2025 17:37

Sayın Yetkili;

29.12.2025 tarihinde dolaptan tam iki tane kargo gönderdim. Ancak kargolarım bunca zaman olmuş gitmedi. Kargo şirketlerine baktığımda 2 gün aksama olabilir özür dileriz diye kendi sistemlerinden yazdı.

Selda sonuçtan hiç memnun değil

Selda
02 Ekim 2023 12:27

Mine
07 Kasım 2024 09:56
Kayıp Kargo Ve Dolap Uygulamasının İlgisizliği
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
10 Aralık 2024 12:09
Kayıp Kargo Ve İade Sorunu: Müşteri Mağduriyeti
Kayıp Kargo Ve İade Sorunu: Müşteri Mağduriyeti
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Kargo Teslimatında Yaşanan Sorunlar!

Hasan
26 Ocak 2025 13:00
Dolap Kargo Teslimatında Yaşanan Sorunlar!
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
28 Mayıs 2024 18:00