Dolap Yediğim Bu Sebepsiz Yasaklamanın Kaldırılmasını Talep Ediyorum.

Zeynep
29 Haziran 2024 12:55

Kişisel telefonumdan dolap uygulaması üzerinden ban yemişim. Nedenini asla bilmiyorum, hiçbir telefon numarası ya da mail ile işlem yapamıyorum. PC üzerinden girebildiğim başka bir hesaba telefonumdan erişim sağlayamamaktayım. Bu durum aylardır bu şekilde. Sadece 1 kere alışveriş yaptım ve hiçbir kuralı ihlal etmediğime eminim. Gerçekten çok mağdurum. PC üzerinden de işimi göremiyorum. Mobile yönlendiriyor beni, mobilde de malum anlamsız bir yasaklama ile karşı karşıyayım. Yüklediğim belgelerde de görmüş olduğunuz gibi farklı bir mail ve numara ile de hiçbir şekilde giriş sağlayamıyorum. Asla alışveriş yapamıyorum. Bu durum daha ne kadar devam edecek, neden böyle oldu anlamış değilim. Ben banımın açılmasını talep ediyorum. Ayrıca tek alışveriş yaptığım hesap direkt kullanıma kapatılmış bir halde. Ne herhangi başka bir telefondan ne de PC üzerinden giriş yapılamıyor. Artı olarak dediğim gibi telefondan da tek alışveriş yaptığım hesaptan farklı olarak herhangi bir hesaba giriş iznim yok. İlgilenmesini istiyorum ortada hiçbir neden ve hiçbir kural ihlali yokken bu şekilde cihaz üzerinden uzaklaştırılmış olmam çok büyük bir haksızlık. En kısa sürede geri dönüşünüzü, geçerli sebeplerinizi ve yasağımın kalkmasını beklemekteyim. İyi günler diliyorum.

Gerekçesiz Hesap Kapatmaları Nedeniyle Sürekli Mağduriyet Yaşıyorum

Mukaddes
25 Temmuz 2025 12:22
gerekcesiz-hesap-kapatmalari-nedeniyle-surekli-magduriyet-yasiyorum-1.jpg
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Tufan
02 Temmuz 2025 20:30
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
16 Nisan 2024 15:01
Dolap Uygulamasında Yaşadığım Mağduriyet
Dolap Uygulamasında Yaşadığım Mağduriyet
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
27 Nisan 2025 21:03
Uyarı Yapılmadan Hesapların Kapatılması Ve Mağduriyet
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
21 Şubat 2024 00:30