Sefa sonuçtan çok memnun

Gölbaşı Domino's Şubesi Eksik Malzeme Kullanması

18 Ağustos 2024 00:35

Gölbaşı Domino's şubesinden orta boy sucuk sever pizza siparişi verdim. 8 adet sucuk koymuşlar, 50 gram kaşar koymuşlar, başka bir şey yok. Aradığımda maalesef yetkili bu şekilde koymamızı istiyor dedi. Yani ayıp, para ödüyoruz. Buradan Domino's yetkililerine sesleniyorum, Gölbaşı şubenizi denetleyin. Ben bir daha alışveriş yapmayacağım, bilginize.

18 Ağustos 2024 12:56 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın , Sefa E. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

18 Ağustos 2024 18:57

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Samet sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 19:00

11 Eylül 2023 22:01
Domino's Pizza Silivri Şubesi Hatası
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2025 18:58
Eksik Ve Hatalı Pizza Siparişi, Müşteri Hizmetlerinde İlgisizlik
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 20:01
Ezgi sonuçtan çok memnun

19 Temmuz 2025 18:55
"Arayan müşteri hizmetlerindeki hanımefendi çözümcü ve anlayışlıydı, yaklaşımından memnum kaldım"
Domino's Pizza Yanlış Ve Eksik Sipariş, Kalitesiz Ürünler Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
dominos-pizza-yanlis-ve-eksik-siparis-kalitesiz-urunler-ve-yetersiz-musteri-hizmetleri-4.jpg