Fatih sonuçtan çok memnun

21 Kasım 2024 01:51

Eskişehir Emek Domino's şubesinden devamlı pizza söyleyen birisiyim. Her siparişimde sarımsak kenar sorunu yaşıyoruz. Yaklaşık 20 TL para alıyorlar sarımsak kenar için ama her seferinde unutuyorlar. Özellikle sipariş notunda büyük harflerle 'sarımsak kenar unutmayınız' yazmama rağmen. Bu sefer unuttuklarında şubeyi arayıp söyledik, yeni pizza göndereceklerini söylediler. Yeni pizzayı gönderdiklerinde kurye eski pizzayı istedi. Evdeki çocuğumun aç olup 1 dilim aldığını söyledim, kurye kabul etmedi, siparişi teslim etmeyip gitti. Böyle bir durum görmedik. Üç kuruşluk pizzanın peşine düşüyorlar. Bir de müşteriyi mağdur ediyorlar. Yazık, Domino's gibi büyük bir firmaya hiç yakıştıramadım. Şube kodu 172, sipariş takip kodu 8E825B.

21 Kasım 2024 13:34 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın , Fatih T. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

21 Kasım 2024 19:18

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

06 Ocak 2025 22:53
Sarımsak Kenar Sorunu Ve İletişim Krizi

Bu şikayetimi şikayet var uygulamasına ikinci sefer oluyor yazıyorum. Diğer şikayetim çözülmüştü fakat 06.01.2025 saat: 19:58 de verdiğim siparişimde sarimsak soslu 2 orta boy pizza söyledim iş yerime fakat sarımsak soslu pizza söyledik ikisi de sossuz gelmiş şubeyi aradığımızda pizzanın hatalı geldiğini söyledik fakat oradaki görevli bir sonraki siparişte telafi ederiz değişim yapamıyoruz gibi cümleler kurdu bu pizzaları istemiyoruz gelin alin biz istemiyoruz dediğimizde iade alamıyoruz falan dediler biz biraz sert çıkınca iade aldılar ben böyle bir rezillik görmedim daha önceden de hep böyle yapıyorlardı hem parayı alıyorlar hem de sosu yapmıyorlar yazık günah oradaki çalışanın telefonla konuşma tarzı zaten tam bir olay saygısızca bir kusura bakmayın unutmuşuz bile demiyor gereğinin yapılmasını arz ederim. Saygılarımla

06 Ocak 2025 22:55
Sarımsak Kenar Sorunu Ve İletişim Krizi

Bu da gelen pizzlar sarımsak sossuz olduğu zaten kenarlarından belli oluyor.

09 Ağustos 2024 13:35
Domino's Pizza Günden Güne Kalitesinin Düşmesi. Konu:Yarı Pişmiş Pizza