Dumlupınar Üniversitesi Sertifika İptali Mağduriyeti!

19 Kasım 2024 20:40

Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nden aldığım Aile Danışmanlığı eğitimi sonunda verilen sertifikam, kayıt koşullarına uygun olarak katıldığım halde, herhangi bir açıklama yapılmadan iptal edilmiştir. Üniversitenin, başvuru şartlarını sağlamama rağmen bu iptali gerçekleştirmesi ve süreci şeffaf yönetmemesi mağduriyetime yol açmıştır. Bu durumun incelenmesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

20 Kasım 2024 10:21 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba. Konuyla ilgili olarak talebinizi https://uzaktanegitimdpusem.dpu.edu.tr/page/iletisim adresinde yer alan iletişim bilgileri üzerinden birimimizle paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

Snm
20 Kasım 2024 15:31

2 gündür yazmadığımız yer kalmadı. Elimizde attığınız e-mailler WhatsApp yazışmaları var. Kabul şartlarınızda son sınıf olan öğrenciler diye paylaşımınız var. Biz şartları sağladık 700 saatten fazla ders aldık ödev yaptık sınava girdik ücret ödedik. Siz bizi mağdur edemezsiniz. Sesimizi her yere duyuracağız. Benim emaillerime cevap verin

Snm
14 Ocak 15:18

Hiçbir şekilde akla yatkın bir açıklama ya da dönüş yapmıyorsunuz. Usule uymayan kişilerin sertifikası iptal edilmiştir diye email atıyorsunuz? Elimizde belgeler var usule uymayan kim gerçekten merak ediyorum... Zamanında açıkladığınız ilanda öğrencilerin alabileceği yazıyordu. Öğrenci belgemi size email olarak atmıştım ve elimize ulaştı teşekkürler diye cevap yazmışsınız. 800 saat ders dinlemek, ödev yapmak, sınava girmek kolay mı sizce? Sizin bir hatanızı veya karar değişikliğinin bedelini neden biz ödüyoruz? Bu kadar kolay mı emeği hiçe saymak?

Nur

Madem şartları sağlamıyorduk bize niye kursa aldılar ücret ödedik, derslere girdik, sınavlara girdik ve hatta belgemizi bile aldık

Sertifika İptali Mağduriyeti Ve Çözüm Arayışı

24 Aralık 2024 16:58